Custom where method – .NET – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Custom where method – .NET – Fórum – Programujte.comCustom where method – .NET – Fórum – Programujte.com

 

Spuštěný nový filmový web Filmožrouti.cz — vše o Avengers, Pacific Rim, Thor, Star Wars…
Tayson0
Stálý člen
12. 8. 2017   #1
-
0
-

Ahojte
Spravil som si kolekciu vlastnu ktora implementuje IEnumerable interface. Doplnil som si tam metodu add ktora do pola uklada hodnoty tak ako to robi list v .net. To znamena ze si stale dynamicky zvacsujem pole pomocou Copy array. Chccem sa ale opytat ak mam premennu kde mam ulozeny skutocny pocet itemov a potom ako je v liste premennu capacity ktora je omnoho vacsia tak otazka znie ze ak si implementujem vlastnu where method ktora bude mat na vstupe Func tak ako obmedzit aby foreach ktory vracia prvky nesiel az do velkosti premennej capacity. Samozrejme to viem obmedzi nejakou pomocnou premennou ale ako to riesi .net ???? Dakujem za odpovede

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.173.83.–
gna
~ Anonymní uživatel
461 příspěvků
12. 8. 2017   #2
-
0
-

Kolekce nad polem už existuje. Jmenuje se ArrayList. Prvky se procházejí normálním forem (nebo se vytváří Enumerator) jen do využité velikosti. [zdroják]

Enumerable jen vytváří Enumerator, který vrací prvky po jednom. Standardní Where pro Enumerable, tak načítá jednotlivé prvky a testuje je zadanou funkcí (predikátem).

Nechápu o co se snažíš :)

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.211.51.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 28 hostů

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032017 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý