500 internal error PHP – Webové servery (Apache, IIS...), .htaccess – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama

500 internal error PHP – Webové servery (Apache, IIS...), .htaccess – Fórum – Programujte.com500 internal error PHP – Webové servery (Apache, IIS...), .htaccess – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
Arno
~ Anonymní uživatel
20 příspěvků
21. 8. 2017   #1
-
0
-

Ahojte potreboval by som poradit rozbehal som si apache na raspberry pi. Ale objavil sa mi problem s php suborom. Pokial spustim php subor kde je napriklad len echo"nieco" tak ide bez problemov tak isto aj phpinfo() ale pokial tak dam nejaky loop alebo podmienku if hoci co napr aj ked tam mam tak skript neprebehne a hlasi 500ku a v logoch su hlasky ako by bol syntax error a to zakazdym aj ked tam dam nejaky script z php manualu kde je iste ze neni chyba ale aj tqk hlasi ze underined ";" alebo "(" atd. Neviete kde moze byt problem? Prava na zlozku html mam 755 tak uz neviem co je zle. Vopred dakujem za pomoc

Zasláno z mobilního telefonu.

Nahlásit jako SPAM
IP: 95.105.216.–
Reklama
Reklama
peter
~ Anonymní uživatel
2908 příspěvků
22. 8. 2017   #2
-
0
-

1. PHP kody z inetu nemusi byt dobre, muzou byt a casto jsou zastarale a vyzaduji specialni nastaveni serveru nebo tak neco.

2. Bylo by dobre ty hlasky oznacit a zkopirovat presny text.

500 internal error PHP
500 Internal Server Error
underined ";"
Notice: Undefined variable ";" ... on line 11

3. Ty hlasky se daji dat do googlu a obcas se tam najde pomoc.
google = php 500 Internal Server Error loop

Php ma ruzna omezeni pro jeden program. Default je to nastaveno tak, aby mohlo bezet vic programu v realnem case a vsechno, co prekroci limity je zhozene nebo pribrzdene. Lze menit treba
set_time_limit(600); nebo post_max_size (byva 2MB, nekdo potrebuje 64MB)
Pak mne jeste napada nejaky skype nebo jiny spusteny parazitni program, ktery se tlaci na porty pro web. Obvykle ho staci vypnout a pak spustit server a pak mozna ten program. Mohl by se prenastavit automaticky na jine volne porty.
Moc ti neporadim, ja si server instaluji lokalne (localhost) pres balicky jako wamp / xamp server pod win a vetsinou to funguje. Treba mas nejakou jinou zaludnost, jeste.

Nahlásit jako SPAM
IP: 2001:718:2601:258:20d4:6e...–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 4 hosté

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032017 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý