Automaticke presmerovanie – PHP – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Automaticke presmerovanie – PHP – Fórum – Programujte.comAutomaticke presmerovanie – PHP – Fórum – Programujte.com

 

Milan0
Stálý člen
22. 2. 2007   #1
-
0
-

Zaujimalo by ma ako je riesene presmerovanie (napr. aj ako je to na tomto fore) po pridani prispevku na vypis tem alebo na konkretnu temu.. Chcel by som to spravi aj na svojich strankach ale nenapada ma ako.. napr. presmerovanie po 2 sekundach alebo este lepsie.. v momente ked sa dana stranka nacita kompletna..dik

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
www.milankohut.com
Marek Štafl0
Stálý člen
22. 2. 2007   #2
-
0
-

No tak, dá se to samozřejmě JavaScriptem nějak takhle třeba:

<body onLoad="location.href='index.php';">

// přesměruje ihned po kompletním načtení stránky
// pro přesměrování po určité době by stačilo použít třeba funkci setTimeout()

a nebo META tagem:
<meta http-equiv="refresh" content="10;URL=index.php">

// kde 10 je počet sekund za jak dlouho se má přesměrovat (můžeš dát i 0 pro přesměrování ihned)
// a index.php je adresa, kam se má přesměrovat

a taky v PHP funkce Header(), ale to ty asi nechceš. Ty potřebuješ zřejmě, aby se stránka nejprve zobrazila, že?! Takže ty první dva způsoby, jiný neznám.

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Milan0
Stálý člen
22. 2. 2007   #3
-
0
-

dikes;)

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
www.milankohut.com
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 10 hostů

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý