MP4 --> Původní odkaz na nový – PHP – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

MP4 --> Původní odkaz na nový – PHP – Fórum – Programujte.comMP4 --> Původní odkaz na nový – PHP – Fórum – Programujte.com

 

webdorf0
Newbie
16. 9. 2017   #1
-
0
-

Zdravím chci se zeptat, protože si už fakt lámu hlavu.

Mám: Nějakou url.cz/video/ddsds/dssdsd/sdsdds.mp4 (jedna domena)
Chci: Nějakou jinouurl.cz/dsfdf5fdsdf.mp4 (druhý jiná domena)

Použiji:

$input = "url.cz/video/ddsds/dssdsd/sdsdds.mp4";
$hash = base64_encode($input);

tento hash použiji pro novou domenu domena.cz/test.php?video=hash tam bude

$test = $_GET[vido];
$str = "$test";
$url = base64_decode($str); //tady získám původní url

Takže na domena.cz/test.php?video=hash dekoduju a získám původní odkaz... 
Když chci použít tuto url domena.cz/test.php?video=hash.mp4 do jwplayeru jak získám data z té původní url aby to hrálo?

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.103.174.–
Kit+15
Guru
16. 9. 2017   #2
-
0
-

#1 webdorf
Kdybys do $input dával URL, tak by to možná mohlo fungovat.

BTW: Proč jsi pojmenoval proměnnou $hash, když v ní žádný hash není?

Nahlásit jako SPAM
IP: 194.228.68.–
Komentáře označují místa, kde programátor udělal chybu nebo něco nedodělal.
webdorf0
Newbie
16. 9. 2017   #3
-
0
-

#2 Kit
Tohle použiji u přehrávače jwplayer: 

$input = "url.cz/video/ddsds/dssdsd/sdsdds.mp4"; 
$hash = base64_encode($input);
$video = "nejakaurl.cz/test.php?vid=$hash"; 

A na stránce nejakaurl.cz/test.php?vid=$hash

$test = $_GET[vido];
$str = "$test";
$url = base64_decode($str); //tady získám původní url

Zjistím originální adresu videa... Jenže jak na té nové adrese nejakaurl.cz/test.php?vid=$hash která je použitá pro jwplayer udělám aby to bylo jak na té původní (respektivě aby to v přehrávači hrálo)...?

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.103.174.–
Kit+15
Guru
16. 9. 2017   #4
-
0
-

#3 webdorf
Tak tam dej validní URL, mělo by to pak normálně hrát.

Nahlásit jako SPAM
IP: 194.228.68.–
Komentáře označují místa, kde programátor udělal chybu nebo něco nedodělal.
peter
~ Anonymní uživatel
3981 příspěvků
18. 9. 2017   #5
-
0
-

Obrazek je mozne zobrazit jako obrazek.jpg i jako obrazek.php, pokud php vrati obrazkova data. Totez treba javascriptovy kod.
Cili, pokud na obou adresach je platny soubor a je to mp4 a jak tvrdis, jsou stejne musi hrat. Pokud nehraji, je to spatna adresa. Zkus udelat echo te adresy a zkopiruj ji z obrazovky do prohlizece, zda se neco zobrazi. klidne si tam jako test uloz txt soubory.
soubor.mp4 bude obsahovat 'ahoj svete' nebo
soubor.txt bude obsahovat 'ahoj svete'

$input = "url.cz/video/ddsds/dssdsd/sdsdds.mp4"; 
echo $url.'<br>';
$hash = base64_encode($input);
$video = "nejakaurl.cz/test.php?vid=$hash"; //err1

//$test = $_GET[vido]; // err 2, err 3
$test = $hash;
$str = "$test";
$url = base64_decode($str); //tady získám původní url
echo $url;

// err 1: soubor.php?vid=...
// err 2: $_GET['neco']
// err 3: $_GET['vido'] - ale v err1 mas 'vid' ne 'vido'
Nahlásit jako SPAM
IP: 2001:718:2601:258:55a4:ed...–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 11 hostů

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý