Problém s MVC – PHP – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Problém s MVC – PHP – Fórum – Programujte.comProblém s MVC – PHP – Fórum – Programujte.com

 

Marek
~ Anonymní uživatel
521 příspěvků
15. 10. 2017   #1
-
0
-

   

Robím MVC podľa tohto videa , všetko mi funguje ako vo videu. V pokračovaní, vo videu číslo 2  som pokračoval presne podľa videa. V minúte 1:48 dostane url adresu *****/mvc/ - zobrazí sa mu Array ( [0] =>  ) inside the index ctrl. Keď má url adresu *****/mvc/index - zobrazí sa mu Array ( [0] =>index) inside the index ctrl.

V mojom prípade to je takto: mám url adresu *****/mvc/ - zobrazí sa mi Array ( [0] => ) inside the index ctrl. Keď mám url adresu *****/mvc/index - zobrazí sa mi Array ( [0] => ) inside the index ctrl. 

Čiže problém je v tom, že sa mi nezobrazuje index. Myslím si, že to môže byť v tom, že to video je dosť staré a v kóde môže byť niečo pozmenené. 

Tu je môj kód:  

<?php
  class Bootstrap
  {
    public function __construct()
    {
        $url = isset($_GET['url']) ? $_GET['url']  : null;     

        $url = rtrim($url, '/');
        $url = explode('/', $url);

        print_r ($url);

        if (empty($url[0]))
        {
          require 'controllers/index.php';
          $controller = new Index();
          return false;
        }

        $file = 'controllers/' . $url[0] . '.php';
        if (file_exists($file))
        {
          require $file;
        }
        else
        {
          require 'controllers/error.php';
          $controller = new Error();
          return false;
        }
        $controller = new $url[0];

        if (isset($url[2]))
        {
          $controller->{$url[1]}($url[2]);
        }

        else
        {
          if (isset($url[1]))
          {
            $controller->{$url[1]}();
          }
        }
    }
  }
 ?>

Ďakujem za akékoľvek rady.

Nahlásit jako SPAM
IP: 176.102.96.–
gna
~ Anonymní uživatel
1847 příspěvků
15. 10. 2017   #2
-
0
-

Pokud ti fungovala první část, tak ten jeden změněný řádek by to neměl rozbít.

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.211.51.–
Marek
~ Anonymní uživatel
521 příspěvků
15. 10. 2017   #3
-
0
-
Nahlásit jako SPAM
IP: 176.102.96.–
Marek
~ Anonymní uživatel
521 příspěvků
16. 10. 2017   #4
-
0
-

Prosím niekoho o pomoc, musím sa s tým pohnúť, dosť to súri.

Nahlásit jako SPAM
IP: 176.102.96.–
Marek
~ Anonymní uživatel
521 příspěvků
16. 10. 2017   #5
-
0
-

Čo mám robiť, keď mi v minúte 3:53 v prvom videu vyhodí chybu Undefined index: 

Mám to tak ako vo videu, čiže: $url = $_GET['url'];
                                                    echo $url;

Nahlásit jako SPAM
IP: 176.102.96.–
gna
~ Anonymní uživatel
1847 příspěvků
16. 10. 2017   #6
-
0
-

#5 Marek
To řeší na začátku druhého videa přidáním isset.

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.211.51.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 13 hostů

Podobná vlákna

MVC — založil rout

MVC — založil Sony

MVC 4 — založil Navstevnik

Odkazy v MVC — založil Marek

MVC vs WebForms — založil qwertys

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý