Dobrý den, chtěl jsem se zeptat jestli lze koupit nějaká licence pro tvorbu webovů na zakázku cca do 5 000 měsíčně. Je mi 14 let a nechci mít živnost ale jen nějakou licenci nebo tak..
Odpovídejte prosím na email domitrex@email.cz
Děkuji moc
Dobrý den, chtěl jsem se zeptat jestli lze koupit nějaká licence pro tvorbu webovů na zakázku cca do 5 000 měsíčně. Je mi 14 let a nechci mít živnost ale jen nějakou licenci nebo tak..
Odpovídejte prosím na email domitrex@email.cz
Děkuji moc
:) no nevim jestli se dá koupit licence, ale bejt tebou bych to nedělal je to blbost.
jestli se chceš živit jako programátor webu tak si něco vyber PHP, ASP, Java a začni se to učit
a zakázky dělej na ŽL nebo dohodu o pracovní činnosti nebo dohodu o provedení práce nebo prostě řekni ať tě ta firma zaměstná jako interního zaměstnance a at za tebe zaplatí zdravotní a soc. pojištění. hlavně to soc. je duležitý. Dělat mužeš i dálkově (homeoffice). Žádnou licenci nekupuj programování neni výroba limonády nebo alkoholu.
Pokud nepracujes, tak do urcite castky (tusim 4000/mesic) se da pouzit Dohoda o provedeni prace, brigada. Pokud to neni znamy, je dobre, ji mit pisemne.
Pokud je to vic, tak je treba to uz nahlasit uradum a mozna budes nucen si udelat Zivnostensky list.
A samozrejme idealni je, stat se zamestnancem, at uz na pul uvazku nebo cely. Ale to asi v 15 nechces.
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku