Ted, kdyz to ctu znova, napada mne, jestli neresis treba toto:
kliknem na matematika tak dostanem url adresu localhost/mvc/matematika
kliknem na rovnice tak dostanem url adresu localhost/mvc/matematika/rovnice
- v normalnim menu by se to resilo pomoci slozek a index.html / htm / php (url = matematika/rovnice/ == matematika/rovnice/index.php)
- v cms je treba localhost/index.php?page=123, tam je v odkazu url = localhost/mvc/matematika/rovnice a .htaccess mod rewrite to nejspis prepisuje na localhost/index.php?search=matematika/rovnice a search pak vraci index.php?page=123.
Nevyhoda je, ze to treba fakt dobre nastavit, vyloucit z rewritovani slozky s js, css, img a pod. Pak by ses divil, proc se ti nezobrazuje obrazek a ono to je treba tim, ze ti z localhost/img/paja.jpg udela localhost/index.php?search=img/paja.jpg a tu slozku v sql databazi nemas, treba. Nebo si to pohlidat v php a vyloucit ty slozky, to pak staci jednodussi mod rewrite.
cili google = index mod rewrite htaccess
'Skúšal som to už nejak jak som si myslel žeby to mohlo byť, ale nezobrazovalo mi v header obrázky...neviem prečo.'
Kdyz chces, aby jsme ti v kodu nasli chybu, tak ten kod musime videt. Ty mas ted nejaky kod, ktery funguje a pak mas druhy kod, svou upravu, ktera zlobi. Takze je potrebujeme porovnat. Idealne, pokud je to nejaky ne-html kod (php), tak k tomu prilozit i pro oba pripady html vystup. Pises, ze se ti nezobrazuji obrazky, tak mozna by se hodila i cesta k obrazkum, podivat se, jak vypada realna cesta, a jak je to v html v prohlizeci.
Druha moznost je, napsat ti rovnou reseni, ale... MVC tu asi nikdo nepouziva, nezna, museli bychom to nastudovat a nenabizis odmenu.
Co se tyce nahrani slozky, existuji ruzne uschovky, kde je mozne nahrat treba zip soubor. Nepovazuji zipy za bezpecne, muze se tam zkryvat vir, ale asi neni jina moznost.