Chyba ve spojování řetězců? – PHP – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Chyba ve spojování řetězců? – PHP – Fórum – Programujte.comChyba ve spojování řetězců? – PHP – Fórum – Programujte.com

 

Michal Blažek0
Stálý člen
23. 2. 2007   #1
-
0
-

Chci udělat skript, který by odeslal informace na můj e-mail. I když se to zdá dost jednoduchý, tak jsem narazil na jeden problém.

<html>

<head>
<title>Odesílám zprávu!</title>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=windows-1250">
</head>
<body>
<?php
$soucet2 = $_POST['soucet'];
if ($soucet2 <> 8)
exit ("<h3 align=\"center\">Je nutné napsat kontrolní součet! Toto opatření bylo učiněno kvůli spamerům. Omlouvám se za komplikace.</h3> <a href=\"index.php\">Pokračujte zde</a>");
if (!($_POST['text'] && $_POST['email'] && $_POST['jmeno']))
exit ("<h3 align=\"center\">Je nutné vyplnit všechny položky! (tj. Jméno, E-mail, Text)</h3><a href=\"index.php\">Pokračujte ZDE</a>");
$zprava = "Od: " . $_POST['jmeno'] . "E-mail: " . $_POST['email'] . "Zpráva: " . $_POST['text'] . " "; // ZDE!!!!
$email = 'mujmail@mail.cz.cz';
$vysledek = mail($email, 'Mail z www.ajpuz.wz.cz', $zprava);
if ($vysledek)
echo '<center>Mail úspěšně odeslán<br><a href="index.php">Pokračujte ZDE</a><center>';
else
echo '<center>Mail nebyl odeslán, nastala chyba!<br><a href="index.php">Pokračujte ZDE</a><center>';
?>
</body>
</html>


U řádky označené ZDE spojuji řetězce, ale problém je, že tyto spojené informace se mi nikdy funkcí mail neodešlou. Ať dělám, co dělám vždy mi přijde pouze prázdná zpráva s předmětem, ale tělo zprávy je prázdné. Přitom nechám-li proměnnou $zprava vypsat příkazem echo tak se bez problémů správně vypíše. Prostě to už je nad moje chápání. Prosím Vás napište mi co s tím nebo nějakou fungující alternativu, protože jinak fakt ten počítač nakazim virem :-D (protože fyzickýmu násilí neholduju). Děkuju.

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Jen dvě věci jsou nekonečné - vesmír a lidská hloupost. Tím prvním si ovšem nejsem tak jist. (Albert Einstein)
23. 2. 2007   #2
-
0
-

Jsi si jisty tou adresou mail.cz.cz?

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Prosím, jestli potřebujete s něčím poradit,zeptejte se na fóru. Jakýkoliv bezdůvodný pokus mě kontaktovat skončí okamžitým přidáním do ignore listu![br][br] Současný počet osob, které to nepochopily: 7
Michal Blažek0
Stálý člen
23. 2. 2007   #3
-
0
-

To CommanderZ: To jsem jenom přemazával svojí adresu a zůstalo mi tam to .cz to tim neni :-)

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Jen dvě věci jsou nekonečné - vesmír a lidská hloupost. Tím prvním si ovšem nejsem tak jist. (Albert Einstein)
24. 2. 2007   #4
-
0
-

Tak zkus pred odeslanim tu $zpravu echnout, mho je blbost aby se to pokazilo pri spojovani retezcu

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Prosím, jestli potřebujete s něčím poradit,zeptejte se na fóru. Jakýkoliv bezdůvodný pokus mě kontaktovat skončí okamžitým přidáním do ignore listu![br][br] Současný počet osob, které to nepochopily: 7
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 13 hostů

Podobná vlákna

Spojovani retezce — založil San4er

Spojování exe souboru — založil lexy

Strigrid spojování bunek? — založil Jerremy09

Porovnání řetězců — založil thifferx

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý