Header stále nesprávne – PHP – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama

Header stále nesprávne – PHP – Fórum – Programujte.comHeader stále nesprávne – PHP – Fórum – Programujte.com

 

Spuštěný nový filmový web Filmožrouti.cz — vše o Avengers, Pacific Rim, Thor, Star Wars…
Martin
~ Anonymní uživatel
1520 příspěvků
15. 12. 2017   #1
-
0
-

Ahoj, mám web, ktorý je singleapp (IoT šablóna)
Mám stránku index.php, na ktorej fungujú podstránky. Na jednej z podstránok mám button, ktorý vymaže obsah logu neúspešných prihlásení.
Button je na takejto adrese:       https://server.sk/tu/system/#…;  .....nas zmieneny index.php je v system zlozke.
Po kliknutí sa chcem vrátiť na tú istú stránku kde som, na actions... Ale stále ma to hadze buď až na server.sk alebo medzi system atď.. kde to nechodí.
Skúšal som headery: header('url = /system/#/route/actions/');  header('LOCATION: #/route/actions');  header('LOCATION: /#/route/actions');  header('LOCATION: system/#/route/actions');
Stále sa ale na túto stránku neviem dostať.. nejaký tip?

Nahlásit jako SPAM
IP: 195.28.155.–
Kit+14
Guru
15. 12. 2017   #2
-
0
-

#1 Martin
Obvykle to píši takhle: 

header('Location: .');
exit;
Nahlásit jako SPAM
IP: 194.228.68.–
Komentáře označují místa, kde programátor udělal chybu nebo něco nedodělal.
Martin
~ Anonymní uživatel
1520 příspěvků
15. 12. 2017   #3
-
0
-

Hodí ma to na index v system priečinku. Potrebujem system/#/route/actions

Nahlásit jako SPAM
IP: 195.28.155.–
Kit+14
Guru
15. 12. 2017   #4
-
0
-

#3 Martin
Vše, co je za '#', je ignorováno.

Nahlásit jako SPAM
IP: 194.228.68.–
Komentáře označují místa, kde programátor udělal chybu nebo něco nedodělal.
peter
~ Anonymní uživatel
3338 příspěvků
15. 12. 2017   #5
-
0
-

php.net/header 

<?php
header('Location: http://www.example.com/');
exit;
?>

https://tools.ietf.org/html/rfc7231#section-7.1.2

"http://www.example.org/~tim" might result in a 303 (See Other) response containing the header field:
Location: /People.html#tim which suggests that the user agent redirect to
"http://www.example.org/People.html#tim"

Ja osobne jsem z toho zmateny. Jestli to spravne chapu, tak / je chapano jako stranka, na ktere to location pouzivam. Jenze, co vim, tak v php / funguje jinak, jako home/root folder a je nastaveno nekde v php_ini, tusim. Takze si myslim, ze by tohle melo fungovat takto:

root = http://www.example.org/mujweb/
stranka = root = http://www.example.org/…/stranka.php
header('url = /system/#/route/actions/'); // http://www.example.org/mujweb/system/#…
header('LOCATION: #/route/actions');   // http://www.example.org/mujweb/#…
header('LOCATION: /#/route/actions');   // http://www.example.org/mujweb//#…
header('LOCATION: system/#/route/actions'); // http://www.example.org/…ozka/system/#…

Kit: A ten # podle manualu neni ignorovany. Ledaze by to bylo zas nejake nastaveni v php_ini. Nezkousel jsem to ale, nepouzivam #.

Nahlásit jako SPAM
IP: 2001:718:2601:258:dd28:2d...–
peter
~ Anonymní uživatel
3338 příspěvků
15. 12. 2017   #6
-
0
-

No, tak toho jsem se bal. Tady clovek oznaci blok textu jako code a ono mu to tam adresy stranek zprzni :)
A chybka, tam melo byt je stranka = (misto stranka = root =)
 

Nahlásit jako SPAM
IP: 2001:718:2601:258:dd28:2d...–
peter
~ Anonymní uživatel
3338 příspěvků
15. 12. 2017   #7
-
0
-

Zkusim to jeste jednou, symbolicky 

server = A = http://www.example.org/
root = A/mujweb/
stranka = A/mujweb/slozka/stranka.php
header('url = /system/#/route/actions/'); // A/mujweb/system/#/route/actions/
header('LOCATION: #/route/actions');   // A/mujweb/slozka/#/route/actions/
header('LOCATION: /#/route/actions');   // A/mujweb/#/route/actions/
header('LOCATION: system/#/route/actions'); // A/mujweb/slozka/system/#/route/actions/
Nahlásit jako SPAM
IP: 2001:718:2601:258:dd28:2d...–
Martin
~ Anonymní uživatel
1520 příspěvků
15. 12. 2017   #8
-
0
-

Bohužiaľ mi nejde ani jeden z napísaných headerov.
Skúsim to napísať lepšie:
https://arduino.php5.sk/rosko/system/#…;
Na tejto stránke sa mi vykreslí button.
Keď na neho kliknem spustím .php súbor, ktorý je v zložke system: https://arduino.php5.sk/…mazatlog.php
Obsah PHP súboru: 
 

<?php
file_put_contents("../logy/neuspesneprihlasenia.txt","");
header('url = /system/#/route/actions/'); // A/mujweb/system/#/route/actions/?>
      

Po vykonaní php súboru sa potrebujem dostať headerom na: https://arduino.php5.sk/rosko/system/#/route/actions 

Nahlásit jako SPAM
IP: 195.28.155.–
Martin
~ Anonymní uživatel
1520 příspěvků
15. 12. 2017   #9
-
0
-

Teraz mam error 500, keď spustím ten súbor tým tlačidlom, alebo samostatne cez link..

Nahlásit jako SPAM
IP: 195.28.155.–
Martin
~ Anonymní uživatel
1520 příspěvků
15. 12. 2017   #10
-
0
-

header("Location: ../system/#/route/actions") ; 
Podarilo sa s touto hlavičkou :)

Nahlásit jako SPAM
IP: 195.28.155.–
peter
~ Anonymní uživatel
3338 příspěvků
15. 12. 2017   #11
-
0
-

Problem je, ze ty tam mas urcite zkraslovani adresy pres htacces a vlastne sam nevis, jaka je cesta souboru, ktery spoustis. To pak mas tezke dat tam spravnou adresu :)

Zkus tam treba dat
var_dump(__FILE__, $_SERVER['PHP_SELF']); die();
Misto presmerovani to sice umre, ale melo by to napsat url souboru.

server/rosko/system/#/route/actions/ ... to mozna spousti
server/rosko/route/actions.php ... cili aktualni adresa je server/rosko/route/ nebo ve tvem pripade nejspis
server/rosko/system/ ... a kdyz k tomu pridas ../system/#/route/actions ziskas
server/rosko/system/#/route/actions
 

Nahlásit jako SPAM
IP: 2001:718:2601:258:dd28:2d...–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 45 hostů

Podobná vlákna

Header — založil mORb

Header — založil cheeester

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032018 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý