Typy HASHE v PHP – PHP – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Typy HASHE v PHP – PHP – Fórum – Programujte.comTypy HASHE v PHP – PHP – Fórum – Programujte.com

 

24. 2. 2007   #1
-
0
-

Caf mam prosbu .. jake jsou všecny použitelne typy hashe v PHP ... znam jenom MD5 dal nevim pls poradte

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Funguju na HYBRIDNÍ pohon
zaachi
~ Anonymní uživatel
19 příspěvků
24. 2. 2007   #2
-
0
-

podivej se na knihovnu MHASH:
http://cz2.php.net/mhash

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
24. 2. 2007   #3
-
0
-

Pak je jeste crypt(). Proc ti md5 nezda bezpecny? Kdyztak muzes bezpecnost posilit jeste navic klicem...

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Prosím, jestli potřebujete s něčím poradit,zeptejte se na fóru. Jakýkoliv bezdůvodný pokus mě kontaktovat skončí okamžitým přidáním do ignore listu![br][br] Současný počet osob, které to nepochopily: 7
Radoslav Pala0
Super člen
24. 2. 2007   #4
-
0
-
Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
olgo0
Věrný člen
24. 2. 2007   #5
-
0
-

radypala píše:#
# md5 je prelomeny.


je to sice pravda ale asi ti neni jasne co presne to znamena. hlavnou prioritov hashovacih funkcii je aby pri roznych vstupoch generovaly rozny vystup. prelomenim sa oznacuje schopnost v rozumnon case najst dva retazce z rovnakym hashom (te retazce su vecinov skoro identicke). prelomit neznamena najst k hashu retazec. takze md5 nadalej povazujem za bezpecnu. a aj keby nie kludne mozes pouzit $hash=md5(md5($string));

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
"Boze, dopraj mi, prosim ta, petdesiat rokov prace a zabavy, a potom nahlu smrt v spanku." J. Grisham
Radoslav Pala0
Super člen
24. 2. 2007   #6
-
0
-

olgo píše: je to sice pravda ale asi ti neni jasne co presne to znamena


Bola tu uz diskusia o prelomitelnosti md5(). Za pár minut sa realne da prelomit.

olgo píše:a aj keby nie kludne mozes pouzit $hash=md5(md5($string));


mno lenze ked 2krat pouzijes md5, vykon sa tiznizi dvojnasobne(predsalen nieco trva na vypocet retazca). Potom je ovela lepsie pouzit sha1().

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
hybridfusion
~ Anonymní uživatel
11 příspěvků
24. 2. 2007   #7
-
0
-

To radypala: jj SHA je 160 bytovy oproti MD5 kery ma "pohych" 128 bytov .. :)

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
olgo0
Věrný člen
24. 2. 2007   #8
-
0
-

to radypala:

Za pár minut sa realne da prelomit.

ci je to zrovna par minut to neviem (povedal by som ze predsa len dlhsie), nechcem sa hadat. ale nevidim aky to ma dopad na bezpecnost md5. k tomu "prelomeniu" je treba sa o prelomenie snazit, nepocul som ze by sa to nekomu podarilo nahodov.
to ze je, ako hovoris, prelomena, ma dopad na jej primarne urcenie, vecsinv sa vsak pouziva na nieco ine.

neviem co presne myslis tym vypoctom retazca, pokial viem md5() vracia retazec. s tym ze to trva raz tak dlho s tym samozrejme suhlasim. bola tu diskudsia o prelomeni?

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
"Boze, dopraj mi, prosim ta, petdesiat rokov prace a zabavy, a potom nahlu smrt v spanku." J. Grisham
DevFist0
Duch
2. 3. 2007   #9
-
0
-

http://www.root.cz/clanky/hasovaci-funkce-md5-a-dalsi-prolomeny/
tady je neco o prolomení hashovacich funkci, je to starsi... kazdopadne u MD5 se da kolizni retezec opravdu najit v radu nekolika minut... u SHA-1 je tato doba opravdu mnoho nasobne vetsi... kazdopadne pokud se takto ukladaji hesla tak je to hlavne proto ze kdyz nekdo dostane dump DB tak tam ty hesla nevidi v puvodni podobe ale jen ten otisk, proto si myslim ze je MD5 na hashovani hesel dostacujici... ale i presto pouzivatm sha1 jistota je jistota :)

http://crypto-world.info/news/index.php?prispevek=2249
mno a tady je este neco o kolizich na sha1 trva to cca. 127 dni... :)

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
nDZOuvbVzeccyqlb
~ Anonymní uživatel
1 příspěvek
19. 6. 2007   #10
-
0
-

<a href= " http://www.volny.cz/rmlzzhte/ ">1</a>
<a href= " http://www.volny.cz/ogatqegh/ ">2</a>
<a href= " http://www.volny.cz/ymwwsyve/ ">3</a>
<a href= " http://www.volny.cz/rxreagio/ ">4</a>
<a href= " http://www.volny.cz/ligjfykg/ ">5</a>
<a href= " http://www.volny.cz/alhfcrwy/ ">6</a>
<a href= " http://www.volny.cz/eapmkglk/ ">7</a>
<a href= " http://www.volny.cz/puwwxlwk/ ">8</a>
<a href= " http://www.volny.cz/coxeiyyr/ ">9</a>
<a href= " http://www.volny.cz/jzkclojz/ ">10</a>

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
wAxFxDkbECqqDK
~ Anonymní uživatel
2 příspěvky
19. 6. 2007   #11
-
0
-

<a href= " http://www.volny.cz/rmlzzhte/ ">1</a>
<a href= " http://www.volny.cz/ogatqegh/ ">2</a>
<a href= " http://www.volny.cz/ymwwsyve/ ">3</a>
<a href= " http://www.volny.cz/rxreagio/ ">4</a>
<a href= " http://www.volny.cz/ligjfykg/ ">5</a>
<a href= " http://www.volny.cz/alhfcrwy/ ">6</a>
<a href= " http://www.volny.cz/eapmkglk/ ">7</a>
<a href= " http://www.volny.cz/puwwxlwk/ ">8</a>
<a href= " http://www.volny.cz/coxeiyyr/ ">9</a>
<a href= " http://www.volny.cz/jzkclojz/ ">10</a>

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
wAxFxDkbECqqDK
~ Anonymní uživatel
2 příspěvky
19. 6. 2007   #12
-
0
-

<a href= " http://www.volny.cz/rmlzzhte/ ">1</a>
<a href= " http://www.volny.cz/ogatqegh/ ">2</a>
<a href= " http://www.volny.cz/ymwwsyve/ ">3</a>
<a href= " http://www.volny.cz/rxreagio/ ">4</a>
<a href= " http://www.volny.cz/ligjfykg/ ">5</a>
<a href= " http://www.volny.cz/alhfcrwy/ ">6</a>
<a href= " http://www.volny.cz/eapmkglk/ ">7</a>
<a href= " http://www.volny.cz/puwwxlwk/ ">8</a>
<a href= " http://www.volny.cz/coxeiyyr/ ">9</a>
<a href= " http://www.volny.cz/jzkclojz/ ">10</a>

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
gWaqXToDs
~ Anonymní uživatel
1 příspěvek
20. 6. 2007   #13
-
0
-

<a href= " http://ecpnqyvb.my10gb.com ">1</a>
<a href= " http://lhanfwoj.my10gb.com ">2</a>
<a href= " http://cwgppbmr.my10gb.com ">3</a>
<a href= " http://xqcpnikt.my10gb.com ">4</a>
<a href= " http://pjgerkah.my10gb.com ">5</a>
<a href= " http://isfztyyk.1yee.com ">6</a>
<a href= " http://iojzlanx.1yee.com ">7</a>
<a href= " http://xhazcvyj.1yee.com ">8</a>
<a href= " http://vqyvldbn.1yee.com ">9</a>
<a href= " http://vixfgroc.1yee.com ">10</a>

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
daGNvELioZyahrtmkoo
~ Anonymní uživatel
1 příspěvek
20. 6. 2007   #14
-
0
-

<a href= " http://ecpnqyvb.my10gb.com ">1</a>
<a href= " http://lhanfwoj.my10gb.com ">2</a>
<a href= " http://cwgppbmr.my10gb.com ">3</a>
<a href= " http://xqcpnikt.my10gb.com ">4</a>
<a href= " http://pjgerkah.my10gb.com ">5</a>
<a href= " http://isfztyyk.1yee.com ">6</a>
<a href= " http://iojzlanx.1yee.com ">7</a>
<a href= " http://xhazcvyj.1yee.com ">8</a>
<a href= " http://vqyvldbn.1yee.com ">9</a>
<a href= " http://vixfgroc.1yee.com ">10</a>

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
JBaLvuefR
~ Anonymní uživatel
1 příspěvek
20. 6. 2007   #15
-
0
-

<a href= " http://cnzsgqdp.airsofthost.com ">1</a>
<a href= " http://fbjflyyk.airsofthost.com ">2</a>
<a href= " http://xwomdxmh.airsofthost.com ">3</a>
<a href= " http://asieahkz.airsofthost.com ">4</a>
<a href= " http://fhkcyunh.airsofthost.com ">5</a>
<a href= " http://ilrnoclg.12gbfree.com ">6</a>
<a href= " http://qpijnnus.12gbfree.com ">7</a>
<a href= " http://okconlol.12gbfree.com ">8</a>
<a href= " http://leejtfbr.12gbfree.com ">9</a>
<a href= " http://lcvananq.12gbfree.com ">10</a>

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
cIExUXba
~ Anonymní uživatel
1 příspěvek
20. 6. 2007   #16
-
0
-

<a href= " http://cnzsgqdp.airsofthost.com ">1</a>
<a href= " http://fbjflyyk.airsofthost.com ">2</a>
<a href= " http://xwomdxmh.airsofthost.com ">3</a>
<a href= " http://asieahkz.airsofthost.com ">4</a>
<a href= " http://fhkcyunh.airsofthost.com ">5</a>
<a href= " http://ilrnoclg.12gbfree.com ">6</a>
<a href= " http://qpijnnus.12gbfree.com ">7</a>
<a href= " http://okconlol.12gbfree.com ">8</a>
<a href= " http://leejtfbr.12gbfree.com ">9</a>
<a href= " http://lcvananq.12gbfree.com ">10</a>

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Petr
~ Anonymní uživatel
746 příspěvků
23. 6. 2007   #17
-
0
-

Prominte hloupou otazku. Pochopil jsem dobre, ze funkce HASH je neco co zakoduje co potrebuji treba text : mamto a kdyz ten text: mamto budu kodovat nekdy pozdeji bude vysledek HASH kodovani stejny, ale neda se rozkodovat? Takze se to da pouzit pri prihlasovani uzivatelu.

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Jan Bednařík0
Super člen
24. 6. 2007   #18
-
0
-

To Petr: Jo, pochopil jsi to správně a přesně tak se to používá (v databázi je uložen jen HASH hesel, takže nikdo nezjistí konkrétní hesla).

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Python + Django + PostgeSQL = spokojený vývojář :-)
YDlXBIuiyRDgvP
~ Anonymní uživatel
1 příspěvek
25. 6. 2007   #19
-
0
-

vq9pRG hi jonsf!

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
nBIAjQwLaFCCAU
~ Anonymní uživatel
1 příspěvek
25. 6. 2007   #20
-
0
-

RfJ2dt hi jonsf!

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
UhnLPVpvLISJn
~ Anonymní uživatel
1 příspěvek
10. 7. 2007   #21
-
0
-

<a href= " http://wxikezws.airsofthost.com/index.htm ">gala-resort-plyacar.jp</a>
<a href= " http://xmpeodhf.quotaless.com/index.htm ">disney-store-norwich.cc</a>
<a href= " http://nzyrzvnc.quotaless.com/index.htm ">disney-storey.fm</a>
<a href= " http://yrbjltwx.airsofthost.com/index.htm ">face-seal.jp</a>
<a href= " http://rznovhws.quotaless.com/index.htm ">hbs-republic.nz</a>
<a href= " http://iqulwdto.airsofthost.com/index.htm ">disney-store-glendale.name</a>
<a href= " http://debpvjcw.quotaless.com/index.htm ">bodo-airport.fm</a>
<a href= " http://togkfvgn.airsofthost.com/index.htm ">gail-snyman.com</a>
<a href= " http://rijouuyh.quotaless.com/index.htm ">gretna-online.uk</a>
<a href= " http://zffbhpcn.airsofthost.com/index.htm ">miroslav-valek.eu</a>
<a href= " http://uikbtfbh.airsofthost.com/index.htm ">american-toy-manufacturer.cc</a>
<a href= " http://zeeelhdt.quotaless.com/index.htm ">phponline.nz</a>
<a href= " http://wqpgkkxo.airsofthost.com/index.htm ">irlande.com</a>
<a href= " http://wnfdnqlz.quotaless.com/index.htm ">buy-timberland-boots-cheap.edu</a>
<a href= " http://axnizyjc.airsofthost.com/index.htm ">brad-paisley-video.de</a>

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
eQZwFLfSbDpL
~ Anonymní uživatel
1 příspěvek
10. 7. 2007   #22
-
0
-

<a href= " http://mhuudapx.quotaless.com/index.htm ">nothing-is-certain-except-death-and-taxes.be</a>
<a href= " http://ukqfgjjf.airsofthost.com/index.htm ">nothing-in-your-way-keane.at</a>
<a href= " http://vblrshsd.airsofthost.com/index.htm ">shelley-neal.uk</a>
<a href= " http://rkttwhlc.airsofthost.com/index.htm ">flash-bounce-ball.edu</a>
<a href= " http://bghgldgv.airsofthost.com/index.htm ">bioskoop-agenda.name</a>
<a href= " http://shvxeoyc.airsofthost.com/index.htm ">dllwrap-cygwin.de</a>
<a href= " http://mgclvhgp.airsofthost.com/index.htm ">eagles-last-resort.net</a>
<a href= " http://azwqfdxd.airsofthost.com/index.htm ">albinistic-seal-point-siamese.fm</a>
<a href= " http://ddwfzvsm.airsofthost.com/index.htm ">plan-parenthood-ny.name</a>
<a href= " http://nnwzycji.airsofthost.com/index.htm ">iraq-longitude-latitude.com</a>
<a href= " http://zwqpvrql.airsofthost.com/index.htm ">fort-pierce-rentals.de</a>
<a href= " http://gxwwkjho.airsofthost.com/index.htm ">midi-sound-card-cable.name</a>
<a href= " http://bljokxbm.airsofthost.com/index.htm ">idot-jobs.info</a>
<a href= " http://fdvkparx.airsofthost.com/index.htm ">biosmartbrief.edu</a>
<a href= " http://jgtnnznj.airsofthost.com/index.htm ">honey-garlic-sauce-for-chicken-wings.tw</a>

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
WCdUjQPQAQ
~ Anonymní uživatel
1 příspěvek
10. 7. 2007   #23
-
0
-

<a href= " http://tdlprhlc.12gbfree.com/index.htm ">mephis-belle.com</a>
<a href= " http://smdfvgdh.12gbfree.com/index.htm ">international-company-listing.cn</a>
<a href= " http://lsteolqe.12gbfree.com/index.htm ">become-mexican-citizen.tw</a>
<a href= " http://qpafrrro.12gbfree.com/index.htm ">express-outfitter.org</a>
<a href= " http://cwtbxrac.12gbfree.com/index.htm ">en-espana.fm</a>
<a href= " http://nhqnzfkq.12gbfree.com/index.htm ">Marijuana-in-My-Brain-Cocaine-Dillinger.edu</a>
<a href= " http://spmhsapw.12gbfree.com/index.htm ">faro-icao-code.fm</a>
<a href= " http://kozeuwjo.12gbfree.com/index.htm ">nicanor-abelardo.uk</a>
<a href= " http://iyyxzllm.12gbfree.com/index.htm ">unearth-review.name</a>
<a href= " http://gmbebooj.12gbfree.com/index.htm ">canterbury-tales-merchant-pictures.fm</a>
<a href= " http://xwcvszmy.12gbfree.com/index.htm ">abdul-malick.info</a>
<a href= " http://ayvoukyz.12gbfree.com/index.htm ">warszawska-akademia-medyczna.tw</a>
<a href= " http://kkzcypsg.12gbfree.com/index.htm ">dragon-warrior-walk-through.net</a>
<a href= " http://uaigzhol.12gbfree.com/index.htm ">shelley-leighs-menu.cn</a>
<a href= " http://xnpsqhfj.12gbfree.com/index.htm ">disney-store-in-nyc.uk</a>

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
FbkRvxahPacwnsclU
~ Anonymní uživatel
1 příspěvek
10. 7. 2007   #24
-
0
-

<a href= " http://xsqxxivw.quotaless.com/index.htm ">rm-high-school.cn</a>
<a href= " http://tjabssga.quotaless.com/index.htm ">you-cannot-hang-this-sort-there-is-danger-for-me.com</a>
<a href= " http://muivgqgw.my10gb.com/index.htm ">shelley-lake-nc.de</a>
<a href= " http://lryweebf.quotaless.com/index.htm ">terel-ownes.name</a>
<a href= " http://jvjbzvak.my10gb.com/index.htm ">datsun-sale.cn</a>
<a href= " http://qmbccmzd.quotaless.com/index.htm ">cable-modems-linksys.tw</a>
<a href= " http://uxztjtpo.my10gb.com/index.htm ">rose-tree-bourton.jp</a>
<a href= " http://emflejtp.quotaless.com/index.htm ">wild-fire-restaurant-toronto.name</a>
<a href= " http://wqsuufqy.my10gb.com/index.htm ">hugo-boss-aftershave-soul.com</a>
<a href= " http://ulbsfpdj.quotaless.com/index.htm ">how-to-uninstall-mcafee-internet-security-suite.org</a>
<a href= " http://edlqxxxc.quotaless.com/index.htm ">spicy-orange-sauce.net</a>
<a href= " http://ydkasvcl.my10gb.com/index.htm ">wild-flower-cafe.at</a>
<a href= " http://cgbyabuq.quotaless.com/index.htm ">origanum-dictamnus.info</a>
<a href= " http://lkwqsmab.my10gb.com/index.htm ">halo-free-trial.at</a>
<a href= " http://jpqjiuos.quotaless.com/index.htm ">second-circuit-homepage.be</a>

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
xgaQQFbPiSdNRXFit
~ Anonymní uživatel
1 příspěvek
10. 7. 2007   #25
-
0
-

<a href= " http://asuwozav.nm.ru/index.htm ">dolce-vita-ischia.fm</a>
<a href= " http://nureja.nm.ru/index.htm ">canta-romanza-celeste-aida.name</a>
<a href= " http://zixamyxi.nm.ru/index.htm ">oops-excite-italia-tv.net</a>
<a href= " http://odupyvav.nm.ru/index.htm ">verona-mercatino-dell-usato.org</a>
<a href= " http://itedilic.nm.ru/index.htm ">noleggio-porsche-cayenne-a-milano.name</a>
<a href= " http://yjimenuj.nm.ru/index.htm ">ordine-dei-medici-chirurgo-ed-odontoiatri.info</a>
<a href= " http://ibupym.nm.ru/index.htm ">racconto-incestuosi-madre-e-figlio.cn</a>
<a href= " http://wumeci.nm.ru/index.htm ">totem-and-produzione.com</a>
<a href= " http://alewis.nm.ru/index.htm ">meat-bone-meal-manufacturer-spain.fm</a>
<a href= " http://uvobaj.nm.ru/index.htm ">densita-dei-liquidi.at</a>
<a href= " http://ejew.nm.ru/index.htm ">cornoldi-cesare.eu</a>
<a href= " http://vurosojy.nm.ru/index.htm ">pof-istituto-tecnico-turismo.nz</a>
<a href= " http://ylisiv.nm.ru/index.htm ">per-gioco-negozi.net</a>
<a href= " http://abuwided.nm.ru/index.htm ">porno-test.fm</a>
<a href= " http://ilaxax.nm.ru/index.htm ">fisica-errori-misura.tw</a>

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
KmojPGiCXuqiyPNenwh
~ Anonymní uživatel
1 příspěvek
10. 7. 2007   #26
-
0
-

<a href= " http://baghtoqs.quotaless.com/index.htm ">ilana-garber.info</a>
<a href= " http://hnbiyvlt.quotaless.com/index.htm ">is-america-mentioned-in-the-bible.uk</a>
<a href= " http://zxyagpfr.airsofthost.com/index.htm ">bosch-pneumatic-valves.net</a>
<a href= " http://itiauequ.quotaless.com/index.htm ">mephis-audio.nz</a>
<a href= " http://mjqeybea.airsofthost.com/index.htm ">umd-drumline.uk</a>
<a href= " http://ykvdbixp.quotaless.com/index.htm ">the-randazzo-school.info</a>
<a href= " http://hahluczx.airsofthost.com/index.htm ">charles-beller.jobs</a>
<a href= " http://whijncby.quotaless.com/index.htm ">james-bollman.jobs</a>
<a href= " http://eqrppmkb.airsofthost.com/index.htm ">loreal-cashmere-perfect-makeup.de</a>
<a href= " http://vdpmyfvo.quotaless.com/index.htm ">free-downloads-and-shareware.fm</a>
<a href= " http://prihzkzf.quotaless.com/index.htm ">camille-development.jp</a>
<a href= " http://vzpkcyff.airsofthost.com/index.htm ">alcosafe.info</a>
<a href= " http://xshlnkgq.quotaless.com/index.htm ">phone-validation-javascript.eu</a>
<a href= " http://btsqzgde.airsofthost.com/index.htm ">nothing-is-ever-really-lost-or-can-be-lost.at</a>
<a href= " http://nxhueajo.quotaless.com/index.htm ">gmo-farmers.jobs</a>

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
qCZCQKAxrOlUAqnk
~ Anonymní uživatel
1 příspěvek
10. 7. 2007   #27
-
0
-

<a href= " http://ogatqegh.airsofthost.com/index.htm ">used-books-in-virginia.jobs</a>
<a href= " http://ymwwsyve.airsofthost.com/index.htm ">cause-of-death-quiz.cc</a>
<a href= " http://rxreagio.airsofthost.com/index.htm ">ecofloor.name</a>
<a href= " http://ligjfykg.airsofthost.com/index.htm ">disney-stores-in-atlanta.info</a>
<a href= " http://alhfcrwy.airsofthost.com/index.htm ">loughborough-golf.de</a>
<a href= " http://eapmkglk.airsofthost.com/index.htm ">mephiboshet.tw</a>
<a href= " http://puwwxlwk.airsofthost.com/index.htm ">easy-e-boyz-in-da-hood-lyrics.info</a>
<a href= " http://coxeiyyr.airsofthost.com/index.htm ">blue-neapolitan-mastiff.edu</a>
<a href= " http://jzkclojz.airsofthost.com/index.htm ">wild-fire-tattoos.info</a>
<a href= " http://gxelzzxb.airsofthost.com/index.htm ">cold-mountain-sparknotes.fm</a>
<a href= " http://kbyxszhq.airsofthost.com/index.htm ">kanibalizm.net</a>
<a href= " http://pdliiiin.airsofthost.com/index.htm ">shelley-murphy-boston-globe.be</a>
<a href= " http://qylirusk.airsofthost.com/index.htm ">leonard-cohen-lyrics-master-song.jobs</a>
<a href= " http://efrukbfb.airsofthost.com/index.htm ">industry-pa.eu</a>
<a href= " http://brwjjxpg.airsofthost.com/index.htm ">big-wok-mongolian-bbq.info</a>

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
soxvNrXuPWGQzKaL
~ Anonymní uživatel
1 příspěvek
10. 7. 2007   #28
-
0
-

<a href= " http://nrohqikt.12gbfree.com/index.htm ">ableton-delta.name</a>
<a href= " http://kgyrucxj.12gbfree.com/index.htm ">permanent-hair-removal-reviews.jobs</a>
<a href= " http://gymrukly.12gbfree.com/index.htm ">american-tourister-rhode-island.info</a>
<a href= " http://vozzkzvf.12gbfree.com/index.htm ">express-or-structure.tw</a>
<a href= " http://xvdkjpsy.12gbfree.com/index.htm ">collin-egglesfield.at</a>
<a href= " http://gltqmzyw.12gbfree.com/index.htm ">radeon-overclock-linux.net</a>
<a href= " http://ognmlxfu.12gbfree.com/index.htm ">filing-late-income-taxes.tw</a>
<a href= " http://qyfqbbhk.12gbfree.com/index.htm ">php-date-valid.edu</a>
<a href= " http://ehqwzgyl.12gbfree.com/index.htm ">wild-flavors-kentucky.edu</a>
<a href= " http://zblzbgwt.12gbfree.com/index.htm ">peter-noorth.org</a>
<a href= " http://tylqatwz.12gbfree.com/index.htm ">disney-stories-cinderella.fm</a>
<a href= " http://htjqonqy.12gbfree.com/index.htm ">disney-store-online-coupon.jobs</a>
<a href= " http://ieytmiaj.12gbfree.com/index.htm ">vbscript-if-isnull.tw</a>
<a href= " http://oazrnwra.12gbfree.com/index.htm ">university-rank-usa.jp</a>
<a href= " http://vafelzjp.12gbfree.com/index.htm ">akita-books.de</a>

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
JadjwWUW
~ Anonymní uživatel
1 příspěvek
10. 7. 2007   #29
-
0
-

<a href= " http://xcshtjgw.airsofthost.com/index.htm ">odean-cinema-marble-arch.net</a>
<a href= " http://teqfdiwx.airsofthost.com/index.htm ">jim-houser-babel.info</a>
<a href= " http://qeiampbf.airsofthost.com/index.htm ">he-is-so-cool.jobs</a>
<a href= " http://ixnmmzqn.airsofthost.com/index.htm ">major-leagues-lyrics.cc</a>
<a href= " http://pdyjxeiq.airsofthost.com/index.htm ">shelley-mcbride.org</a>
<a href= " http://enikozxg.airsofthost.com/index.htm ">direct-show.edu</a>
<a href= " http://uxmhcdcd.airsofthost.com/index.htm ">how-to-install-a-toliet-flange.be</a>
<a href= " http://fzdwiiqb.airsofthost.com/index.htm ">nigel-dyche.net</a>
<a href= " http://enavzkht.airsofthost.com/index.htm ">nothing-is-constant-but-change.net</a>
<a href= " http://lhxyvbvz.airsofthost.com/index.htm ">american-trademark-company.eu</a>
<a href= " http://uanypazm.airsofthost.com/index.htm ">northern-auto-hancock.org</a>
<a href= " http://ylqpbcmz.airsofthost.com/index.htm ">coke-people.net</a>
<a href= " http://qiarxzdg.airsofthost.com/index.htm ">japanese-timberframing.jp</a>
<a href= " http://qkjwzmqc.airsofthost.com/index.htm ">shelley-long-divorce.jobs</a>
<a href= " http://rmlzzhte.airsofthost.com/index.htm ">mephis-college.be</a>

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 18 hostů

Podobná vlákna

Zajimavost: Crackovani MD5 hashe — založil CommanderZ

Wi-Fi typy — založil Jirka

Datové typy — založil Martin

Datove typy — založil repu

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý