Špatný datový typ? – Visual Basic – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Špatný datový typ? – Visual Basic – Fórum – Programujte.comŠpatný datový typ? – Visual Basic – Fórum – Programujte.com

 

Díkydíky
~ Anonymní uživatel
2 příspěvky
18. 12. 2017   #1
-
0
-

Zdravím,

  jsem začátečník a píšu program, něco jako atletická kalkulačka. Chci při překročení určitého času , aby počet bodů byl 0, ale ikdyž dám čas menší tak je stále počet bodů 0 .

Tady je kód : 

https://pastebin.com/MeAw7Jtn

Děkuji každému za radu nebo připomínku!

Nahlásit jako SPAM
IP: 83.208.155.–
Jerry
~ Anonymní uživatel
459 příspěvků
19. 12. 2017   #2
-
0
-

#1 Díkydíky
chyba je v řádku

If sto > max100 Then

má tam bejt právně

If Val(sto) > max100 Then

a máš tam víc chyb

1. vždy uváděj deklaraci typu u všech proměnných na začátku procedury i funkce tedy

Dim sto As String


2. grafická úprava kodu je strašná, tohle vypadá na pascal z 80let.

3. VBA je NESTABILNI !!!! ve verzich Office 2010,2013,2016 a microsoft bude dělat nějakou

rozsáhlejší změnu asi za C#. nevim na co to máš ale by bylo lepší zvolit C# nebo

klasický visual basic a dělat to ve MS Visual Studiu 2017. Mužeš zvolit bud starou verzi s knihovnou .NET

nebo novou verzi s knihovnou .NET Core pro windows 10 ale ta je náročnější. Asi bych zvolil C# .NET WinForms (bez WPF) nebo standardní VisualBasic .NET WinForms.

nepíšeš na co to máš... do školy ?

Nahlásit jako SPAM
IP: 2a00:1028:83be:235a:9c6a:...–
Kit+14
Guru
19. 12. 2017   #3
-
0
-

#1 Díkydíky
Ještě si zkontroluj, zda čas vyhledáváš ve správné tabulce. Nevidím tam patřičný select.

Nahlásit jako SPAM
IP: 194.228.68.–
Komentáře označují místa, kde programátor udělal chybu nebo něco nedodělal.
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 2 hosté

Podobná vlákna

Dátový typ — založil zonda

Datový typ — založil Rade.k

Datový typ v tabulce — založil LiDr

Datový typ real - spěchá — založil Honza

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032020 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý