Pripocitavanie od 1 po 258 – HTML / XHTML – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Pripocitavanie od 1 po 258 – HTML / XHTML – Fórum – Programujte.comPripocitavanie od 1 po 258 – HTML / XHTML – Fórum – Programujte.com

 
Hledat
Moderní platforma pro vytvoření vašeho nového webu – Wix.com.
Nyní už můžete mít web zdarma.
Vybavení pro Laser Game
Spuštěn Filmový magazín

Spuštěný nový filmový web Filmožrouti.cz — vše o Avengers, Pacific Rim, Thor, Star Wars…
elo0
Duch
30. 12. 2017   #1
-
0
-

Ahojte,

ak som zle zadal otazku, kludne mi to moze admin presunut ale neviem presne v akom kode realizovat moju otazku.

Chcel by som po nacitani webu aby sa mi v jednom module, kde si vlozim tento kod, nacitalo cislo ale postupne, napr. zadam cielove cislo 258 a script by mal rozbehnut pocitanie od 1 a cisla by sa mali postupne menit / stupat az po ciel - 258.

Neviem coho sa chytit na uvod, ako zacat, ako to najlahsie pouzit? Ideal ak by bol niekde nejaky priklad, len neviem akou funkciou to dosiahnut.
Taketo nieco, https://badoo.com/sk/
Dakujem Vam za pomoc.

Realizujem reklamy na internete a chcem zobrazit, ze som spracoval uz 258 reklamnych kampani ale zobrazit len cislo 258 je fajn ale ak by sa pocitalo ako dynamicky prvok, ze od 1, 2, 3 az 258 tak by to bolo krajsie, aspon pre mna a verim ze aj pre buducich zakaznikov v online marketingu.

Nahlásit jako SPAM
IP: 62.197.243.–
weroro0
Návštěvník
Nahlásit jako SPAM
IP: 178.143.199.–
Front-end web developer at Azet, a.s. & Ringier Axel Springer Slovakia.
peter
~ Anonymní uživatel
3095 příspěvků
2. 1. 2018   #3
-
0
-

Ja teda zadani moc nerozumim. Casovani je v js setinterval.

<span id=c></span>
<script>
function b() {a += 1; document.getElementById('c').innerHTML = a;}
var a = 123;
b();
setInterval(b,1000);
</script>
Nahlásit jako SPAM
IP: 2001:718:2601:258:edab:22...–
peter
~ Anonymní uživatel
3095 příspěvků
2. 1. 2018   #4
-
0
-

https://www.pcforum.sk/pripocitavanie-vt195924.html#p1860729
S tim zrychlenim a zpomalenim, tak tam je treba menit cas a ukladat do promenne. 

var t, timer;
t = 300;
timer = setInterval(b,t); // zapnes timer + ulozis do promenne
...
function b()
{
clearInterval(timer); // vypnes timer
a += 1; ...
if (a==150) {t=1000;}
timer = setInterval(b,t); // zapnes timer
}

Ono, to vypinani by mozna bylo dobre mit uz v tom predchozim kodu. Tady je navic jen ta podminka
if (a==150) {t=1000;}, ze ma zmenit cas spusteni casovace na 1000 z puvodnich 300 ms.

Nahlásit jako SPAM
IP: 2001:718:2601:258:edab:22...–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 12 hostů

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032018 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý