Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in C: ...... – PHP – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in C: ...... – PHP – Fórum – Programujte.comWarning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in C: ...... – PHP – Fórum – Programujte.com

 

Peter
~ Anonymní uživatel
3981 příspěvků
13. 1. 2018   #1
-
0
-
Nahlásit jako SPAM
IP: 89.173.185.–
Kit+15
Guru
13. 1. 2018   #2
-
0
-

#1 Peter
Jak chyba napovídá, funkce count() vyžaduje parametr typu pole. Místo toho jí dáváš parametr typu boolean.

BTW: Tyhle screenshoty mě jednou zničí. Kdo to má luštit?

Nahlásit jako SPAM
IP: 194.228.68.–
Komentáře označují místa, kde programátor udělal chybu nebo něco nedodělal.
Peter
~ Anonymní uživatel
3981 příspěvků
13. 1. 2018   #3
-
0
-

#2 Kit
sorry za tie screeny :/ btw môžeš prosím trochu jasnejšie pre mňa? :D som len začiatočník čo treba prepísať alebo urobiť?

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.173.185.–
Kit+15
Guru
13. 1. 2018   #4
-
0
-

#3 Peter
Opravil bych ti ten řádek, ale opisovat ho nebudu. Prostě posuň tu pravou závorku o 8 pozic doleva.

BTW: Mezi závorkou a jejím obsahem se mezery nepíší.

Nahlásit jako SPAM
IP: 194.228.68.–
Komentáře označují místa, kde programátor udělal chybu nebo něco nedodělal.
Peter
~ Anonymní uživatel
3981 příspěvků
13. 1. 2018   #5
-
0
-

#4 Kit
ale ja som s tým kódom absolútne nič nerobil ... v podstate som si len chcel nahrať na lokálny server wordpress tému (ktorá mi mimochodom v práci na druhom pc fungovala) a hodilo to tento error a nemôžem nič upravovať.

    elseif ( is_array( $meta_box['pages'] ) && count( $meta_box['pages'] === 1 ) )

môžeš prosím upraviť?

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.173.185.–
KIIV
~ Moderátor
+43
God of flame
13. 1. 2018   #6
-
+1
-
Zajímavé
Kit +

#5 Peter
count( $meta_box['pages'] === 1 )

count( $meta_box['pages']) === 1

Nahlásit jako SPAM
IP: 93.91.151.–
Program vždy dělá to co naprogramujete, ne to co chcete...
Peter
~ Anonymní uživatel
3981 příspěvků
13. 1. 2018   #7
-
0
-

Super funguje ďakujem veľmi pekne ... viete mi povedať ako sa to mohlo stať? keď mi pritom všetko fungovalo v pohode na druhom pc ?

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.173.185.–
KIIV
~ Moderátor
+43
God of flame
13. 1. 2018   #8
-
+1
-
Zajímavé
Kit +

#7 Peter
Vypnute warningy. Takze to bylo stejne blbe, jen si o tom nevedel. Ta podminka treba neni tak dulezita

Nahlásit jako SPAM
IP: 93.91.151.–
Program vždy dělá to co naprogramujete, ne to co chcete...
peter
~ Anonymní uživatel
3981 příspěvků
15. 1. 2018   #9
-
0
-
Nahlásit jako SPAM
IP: 2001:718:2601:258:58d1:c1...–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 23 hostů

Podobná vlákna

Warning MySql fretch array — založil Lukáš

Parameter procedury — založil Marek

Parameter pre ofstream — založil Robo

Parameter target v CSS — založil greppi

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý