Kúpil som USB kľuč Team 32 GB a nahral som naň asi 50 fotiek (nie cez Lighrtoom) ... vždy pred vytiahnutím z počítača som najprv vypol Lightroom a "odhlásil" som USB-čko a všetko fungovalo ... potom sa mi jediný raz stalo že som to zabudol urobiť a vytiahol som USB-čko bez odhlásenia ... no a od vtedy ho po vložení počítač zaznamená, ale neukáže ... pritom nabehne automaticky Lihgtroom a s fotkami môžem pracovať a dokonca ich môžem ukladať ale iba na disk, lebo USB-čko nieje vôbec v ponuke a neukazuje sa ani v žiadnom inom počítači. V správcovi diskov sa pritom ukáže ako Disk 3, pod ním je napísané - Vymeniteľné médium (G) a pod ním je napísané - Žiadne médium. Po kliku na pravé tlačítko mi nabehne ponuka - Zmenit písmeno jednotky, vlastnosti a nápoveda. Po kliknutí na vlastnosti ukáže - Toto zariadenie pracuje správne ... ale nepracuje :-( ... a ja neviem čo s tým. Prosím o radu.
Fórum › Hardware
Windows neukazuje USB kľuč
Zkus opravu. W10 by neco takove mohli mit (pres pruzkumnika, pres prave tlacitko), pripadne se da stahnout nejaky programek na inetu.
Stava se mi, ze takove USB treba funguje v jinem pc. Tak pak by stacilo data zkopirovat, mozna pouzit format nebo jen nakopirovat zpet. Dobre zkusenosti mam s Corsair flashkami, jakoze by meli byt proti tomuto efektu odolnejsi.
Ďakujem za rady, ale ak windows neukazuje kľuč, tak ho ani neukazuje v prieskumnikovi a teda sa nedá použiť ani tlačitko "oprava". V článku som písal že ho nieje vidieť ani v iných počítačoch takže fotky sú stratené. No a na záver, ja používam Kingston, ale neodolal som cene a kúpil som Team :-(
Zkus pc s ruznymi operacni systemy, treba.
Googlem ucite najdes nastroje na opravu flash. Jsou tam i nastroje na obnoveni dat flash. Tusim byl nejaky clanek na idnes.cz nebo zive.cz, kde bylo par takovych jmenovanych.
google = site:zive.cz oprava flash
https://www.zive.cz/…default.aspx?…
Přidej příspěvek
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Podobná vlákna
Autoplay pre USB kľúč — založil Tomáš Babej
USB digital TV tunner na Windows 2000 — založil bugy
SQL privatny kluc — založil pietro62