Jak zacit s PHP ;) – PHP – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Jak zacit s PHP ;) – PHP – Fórum – Programujte.comJak zacit s PHP ;) – PHP – Fórum – Programujte.com

 

michalek
~ Anonymní uživatel
29 příspěvků
24. 2. 2007   #1
-
0
-

Chtel bych zacit s PHP ;),
nevim co a jak a kde ;).Nejaky navody s praktickyma ukazkama funkcnosti ;).
Dik ;)
(delal sem trochu C++)

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Radoslav Pala0
Super člen
24. 2. 2007   #2
-
0
-

michalek píše: Chtel bych zacit s PHP ;)


Chciet je pekna vlastnost, este lepsie je pre to neico spravit.

Najprv si nainstaluj na PC Apache, PHP, MySQL. Najlepsie su univerzalne baliky(z mojej skusenosti). Ja pouzivam XAMPP(ak nevies kde to stiahnut, chod na www.google.com a napis "XAMPP download" :D ). Dalej zacni citat nejaky serial, na programujte je tiez nieco, ale na www.linuxsoft.cz je kompletny serial o PHP. A dalej len "Ucit sa, ucit sa, ucit sa." :).

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
olgo0
Věrný člen
Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
"Boze, dopraj mi, prosim ta, petdesiat rokov prace a zabavy, a potom nahlu smrt v spanku." J. Grisham
Michalek
~ Anonymní uživatel
29 příspěvků
24. 2. 2007   #4
-
0
-
Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Petr Hartl0
Grafoman
24. 2. 2007   #5
-
0
-

Michalek píše:#
# jak dlouho trva nez si spravim svuj CMS(redakcni system) ;) ?

to chceš dělat sám redakční systém. no newim jak dlouho by ti to trvalo, ale jestli ti bude stačit něco jendoduchýho običejnýho, tak to nebude na moc dlouho, ale když budeš chtít něco jako je ted třeba phprds (to na čem ted jede programujte) nebo ještě líp něco jako bude new verze programujte, tak ti to nějakej čas zabere

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Rozčilovat se znamená ničit si zdraví pro blbost jiných!
Michal
~ Anonymní uživatel
683 příspěvků
24. 2. 2007   #6
-
0
-

Tokan píše:#
#

Michalek píše:#
# jak dlouho trva nez si spravim svuj CMS(redakcni system) ;) ?

to chceš dělat sám redakční systém. no newim jak dlouho by ti to trvalo, ale jestli ti bude stačit něco jendoduchýho običejnýho, tak to nebude na moc dlouho, ale když budeš chtít něco jako je ted třeba phprds (to na čem ted jede programujte) nebo ještě líp něco jako bude new verze programujte, tak ti to nějakej čas zabere



no ja chci neco obyc , nechci nikde nic kopirovat ;) pridavani novinek apod snad to zvladnu ;)

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Radoslav Pala0
Super člen
24. 2. 2007   #7
-
0
-

To michalek: mne naprogramovanie vlastného CMS trvalo 2 mesiace, avsak musím podoktnúť, že som ovladal php na slušnej úrovni(tj od zakladnych veci az OOP v PHP5, praca s mysql, rozsirenie gd atd).

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Josef Vítů0
Super člen
28. 2. 2007   #8
-
0
-

To michalek: Než se pokusíš o RS, uč se hezky základy PHP a pak začni i s MySQL (což v RS určitě využiješ, pokud nechceš zapisovat do souborů). Stejně jako radypala doporučuji seriál na Linuxsoftu: http://www.linuxsoft.cz/php/
Btw. znalost základů C++ ti může trochu pomoci, ale podle mě ne nějak výrazně.

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
JuRaJ0
Duch
3. 3. 2007   #9
-
0
-

cafa...admini ako sa odovzdava ukol? Dakujem

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
michal
~ Anonymní uživatel
683 příspěvků
6. 3. 2007   #10
-
0
-

takze kdybych chtel udelat formular na vyplneni a to by se mi treba poslano do nejake stranky kde se mi budou zadosti z formulare radit , v html to tedy neudelam ;) ? a co takhle asp.net ?

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 25 hostů

Podobná vlákna

Jak začít — založil bohetik

Jak začít — založil bohetik

Jak začít s c — založil bohetik

Jak začít? — založil

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý