Které programy lze naprogramovat – Python – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Které programy lze naprogramovat – Python – Fórum – Programujte.comKteré programy lze naprogramovat – Python – Fórum – Programujte.com

 

Kuře
~ Anonymní uživatel
6 příspěvků
18. 1. 2018   #1
-
0
-

Ahoj můžu se zeptat jaké programy lze pomocí tohohle jazyku naprogramovat? Např nějaký konkrétní program? Chybí mi taková představa co jazyk dokáže :)

Nahlásit jako SPAM
IP: 109.105.39.–
Jerry
~ Anonymní uživatel
504 příspěvků
18. 1. 2018   #2
-
0
-

#1 Kuře
myslim že původně byl Python jako náhrada Basicu a uchytil se. Měl bejt intelignetnější než basic a současně přívětivější než céčko. původně tedy byl pro desktopový aplikace a je tak tomu aj dnes. programování desktopových aplikaci nebo serverových aplikaci, ale na web stránky na straně uživatele se nehodí. na to je lepší JavaScript nebo dnes již nepoužívaný VBScript. Je skvělé že Python má compiler do EXE i když asi ne oficiálně. každopádně jako hlavní programovací jazyk bych si pro dekstop asi vybral něco jiného třeba C# .NET Core 2.0 a nebo Javu. 

https://en.wikipedia.org/wiki/History_of_Python

Nahlásit jako SPAM
IP: 2a00:1028:83be:235a:e99d:...–
peter
~ Anonymní uživatel
3981 příspěvků
18. 1. 2018   #3
-
0
-


Python je spis serverovy jazyk, neco jako c++. Osobne nepouzivam.

Python je soucasti Plone cms, webovy redakcni system. Pracuji s tim, funguje to, nema to me sympatie :) Hacknout plone asi nikdo moc nezkousi. Hlavne to nema sql db, za to bych zabijel! Musis pouzit nejaky pseudo sql prikaz a tim padem musis najit v dokumentaci, jak ho spravne napsat :)

Nahlásit jako SPAM
IP: 2001:718:2601:258:48a9:32...–
gna
~ Anonymní uživatel
1847 příspěvků
18. 1. 2018   #4
-
0
-

  

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.211.51.–
petr
~ Anonymní uživatel
746 příspěvků
30. 1. 2018   #5
-
0
-

Python je dobry na skriptovani prikazoveho radku i jinych aplikaci (treba openoffice, vim, inkscape, gimp, a dalsi aplikace lze skriptovat (delat pro ne pluginy nebo makra) v pythonu), dale se hodi na zpracovani nejen textovych dat, prototypovani, vyuku programovani, vyvoj mensich terminálovýcy i gui programu (v linuxu je v pthonu naprogramovana spousta systemovych utilit) a pro programovani webovych aplikaci na strane serveru. Python mimo jine pohani treba youtube.

http://pythoncz.blogspot.cz

Nahlásit jako SPAM
IP: 37.188.133.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 1 host

Podobná vlákna

ATMEGA64 nelze naprogramovat — založil Začátečník MEGA32

Naprogramovat příkazy v jawa — založil longterm

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý