Problém s úkolem c++ – C / C++ – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Problém s úkolem c++ – C / C++ – Fórum – Programujte.comProblém s úkolem c++ – C / C++ – Fórum – Programujte.com

 

Michal
~ Anonymní uživatel
666 příspěvků
24. 1. 2018   #1
-
0
-

Zdravím,

Ve škole jsme dostali úkol:

1. Vytvořte složený datový typ s názvem klient, který bude obsahovat: číslo ID, řetězec s názvem jméno,       řetezec s názvem požadavek a přepínač TRUE/FALSE s názvem vyřízeno.                                                     2. Vytvořte DT pole klientů s názvem čekárna (velikost 10), vytvořte proměnnou tohoto DT  s názvem hala.   3. Vytvořte funkci init, která bude mít vstupní parametr pole klientů, tento parametr bude zapisovatelný. Funkce naplní všechny položky v poli výchozími hodnotami (id bude druhá mocnina indexu pole), jméno bude: Franta, požadavek bude NIC, přepínač bude na false.                                                                                          4. Vytvořte funkci vypiš pole, která bude mít vstupní parametr pole klientů a vypíše celé pole .                            5. na 5 pozici v čekárně zapište: Aneta, kafe a true.                                                                                              6. Zavolejte v main: funkci init, zápis Anety a vypište pomocí funkce celé pole. 

Jen podotýkám, že jsme se ještě vůbec neučili pointery ani reference. Bylo nám pouze řečeno, že pokud chceme zapisovat ve funkci musíme použít &. Mohl by mi to někdo lépe objasnit ? Jaká část programování se tímto zabývá ? Dále přikládám svůj kod. Většina by snad měla být správně, jelikož jsem dostal za 1. Avšak zkusil jsem si to doma a ta funkce vypisPole mi nechce nic vypisovat. Co mám špatně ? 

Díky za pomoc. 

Nahlásit jako SPAM
IP: 82.99.180.–
Michal
~ Anonymní uživatel
666 příspěvků
24. 1. 2018   #2
-
0
-

#1 Michal
Smažte to...nepřiložil jsem zdrojak. 

Nahlásit jako SPAM
IP: 82.99.180.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 24 hostů

Podobná vlákna

Problém s úkolem c++ — založil Michal

Problém s úkolem z VUT — založil Vlastimil Krška

Problém s úkolem o cenzuře — založil RobinHood

Pomoc s ukolem — založil Janickaaa1919

Pomoc s úkolem — založil Honza

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032021 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý