Místo onclick"=fullscreen definované rozlišení bez možnosti změny – PHP – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Místo onclick"=fullscreen definované rozlišení bez možnosti změny – PHP – Fórum – Programujte.comMísto onclick"=fullscreen definované rozlišení bez možnosti změny – PHP – Fórum – Programujte.com

 

Roman
~ Anonymní uživatel
134 příspěvků
24. 1. 2018   #1
-
0
-

Ahoj, prosím mám v php souboru obrázek (mjpeg stream) cca 640x400 pix a po kliknutí se zvětší na celý obraz.<div><img id="mjpeg_dest" <?php echo getLoadClass() . getImgWidth();?> <?php if(file_exists("pipan_on")) echo "ontouchstart=\"pipan_start()\""; ?> onclick="toggle_fullscreen(this);" src="./loading.jpg" ></div>

Potřebuji, aby byl od začátku 1280x800 bez kliku.

Díky za pomoc

Nahlásit jako SPAM
IP: 217.66.160.–
gna
~ Anonymní uživatel
1849 příspěvků
24. 1. 2018   #2
-
0
-

Jestli chceš úplně změnit rozměry, tak tag img má atributy width a height. Tipl bych si, že getImgWidth něco takového nastavuje, tak to můžeš upravit.

Jestli jen chceš udělat klik hned po načtení, tak můžeš kód z onclick dát ještě do onload.

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.211.51.–
peter
~ Anonymní uživatel
3981 příspěvků
25. 1. 2018   #3
-
0
-

   

<img src="..."> - je minimalni kod pro obrazek

<div><img id="mjpeg_dest" <?php echo getLoadClass() . getImgWidth();?> <?php if(file_exists("pipan_on")) echo "ontouchstart=\"pipan_start()\""; ?> onclick="toggle_fullscreen(this);" src="./loading.jpg" ></div>

<div><img id="mjpeg_dest" src="./loading.jpg" ></div>

No, ale jestli loading neni ten obrazek, pak budes muset najit v php kodu nebo js kodu, co je obrazek. Mozna je to ten 'pipan_on'

https://www.jakpsatweb.cz/html/obrazky.html#img

Nahlásit jako SPAM
IP: 2001:718:2601:258:3c2a:47...–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 62 hostů

Podobná vlákna

Onclick() — založil mauricius

Nefunguje OnClick... — založil Calvary

Onclick událost — založil Matouš

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý