Nefunkční bind_param( – PHP – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Nefunkční bind_param( – PHP – Fórum – Programujte.comNefunkční bind_param( – PHP – Fórum – Programujte.com

 

Lukáš
~ Anonymní uživatel
301 příspěvků
30. 1. 2018   #1
-
0
-

Zdravím, mohli by mi prosím někdoporadit, z nějakého důvodu mi v tomto scriptu nefunguje bind_param().Jedná se o ten update, netuším proč, ale ten bind prostě vrací false.

<?php
include"php.php";
$pripojeni = pripojeni();
$dotaz=$pripojeni->prepare("SELECT `Nick` FROM `zadost`");
$dotaz->execute();
$dotaz->bind_result($Nick);
$dotaz->store_result();
if($dotaz->num_rows()>0){
    echo"<table>";
    echo"<tr><th>jmeno</th><th>potvrdit</th></tr>";
    while($radek=$dotaz->fetch()){
        echo"<tr><td>$Nick</td><td><form method=POST><input type=hidden name=2 value=2><input type=hidden name=nick value=$Nick><input type=submit name=odeslat value=odeslat></td></tr>";
    }
    echo"</table>";

}
if(isset($_POST["odeslat"])){
    $pripojeni=pripojeni();
    $dotaz=$pripojeni->prepare("UPDATE `uzivatel` SET `Opravneni`= ? WHERE `Nick`=$_POST[nick]");
    $dotaz->bind_param("i",$_POST["nick"]);
    $dotaz->execute();
}

?>
Nahlásit jako SPAM
IP: 213.192.12.–
Kit+15
Guru
30. 1. 2018   #2
-
0
-

#1 Lukáš
V tom SELECTu ti chybí podmínka, ve které bys použil proměnnou :Nick

Nahlásit jako SPAM
IP: 194.228.68.–
Komentáře označují místa, kde programátor udělal chybu nebo něco nedodělal.
gna
~ Anonymní uživatel
1874 příspěvků
31. 1. 2018   #3
-
0
-

Neměl jsi v úmyslu spíš něco takového?

...<input type=hidden name=opravneni value=2>...
..."UPDATE `uzivatel` SET `Opravneni`= ? WHERE `Nick`= ?"
...bind_param("is", $_POST["opravneni"], $_POST["nick"]);
Nahlásit jako SPAM
IP: 213.211.51.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 27 hostů

Podobná vlákna

Nefunkční v IE — založil psenik

Nefunkcni filmy — založil Bunnysh

Nefunkční tlačítka — založil romanpesek

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý