Ahoj, mám na stránke 8 formulárov pre relé. Návštevníci ale na ne klikajú bez spôsobu a to relé prepínajú aj 3x za sekundu.. Potreboval by som nejakú premennú, ktorá sa po odoslaní formulára pripočíta o 1 a ak je hodnota premennej viac ako 5 tak to vypíše hlášku. Formuláre sa vykresľujú aj v session. Ak nastavím nejak tú premennú, napr na 0. Tak pri refreshi sa mi tá hodnota tou nulou prepíše..
Potrebujem len premennú, ktorá sa iteruje cez ++ a ak je hodnota 5 a viac tak vypíš echo..
Dík za rady.
Fórum › PHP
Premenná, ktorá sa pripočítava
Ukladej to do mysql. Sloupce: cas % 5s, cas, inc. Spocitas si 5s interval. Zjistis, zda cas v db (sloupec1) je vyrazne jiny nez aktualni pro ten interval (sloupec0) a kdyz jo, tak inc (sloupec2) vynulujes a zapises cas. Kdyz ne, inc++ a zapises cas. A predtim samozrejme porovnas cas a inc, zda se neprekrocil uz limit.
Nebo, pokud to klika 1 uzivatel, muzes mu to blokovat pres javascript. To lze sice obejit, ale bezny uzivatel asi nebude vedet jak.
Zjistit počet nových příspěvků
Přidej příspěvek
Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 64 hostů
Podobná vlákna
Premenna a delegat — založil Tayson
Globalna premenna — založil Grungy
Z formulára premenná — založil Black.Shadow
Prazdna premenna — založil normi
Premenná bez obsahu — založil Onsi
Moderátoři diskuze