Pomoc s pozicováním – CSS – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Pomoc s pozicováním – CSS – Fórum – Programujte.comPomoc s pozicováním – CSS – Fórum – Programujte.com

 

koopio0
Duch
11. 2. 2018   #1
-
0
-

Dobrý den můžu se zeptat jak mám pozicovat border?  děkuji za pomoc

<style>
   div.round3 {border-style: hidden;
    
      }
        
     </style>
     <div class="round3"><b><h4>SH_ČMS-SDH OSEČNÁ</h4><br> <h7> Svatovítské náměstí 105 <br> 465 52 Osečná <br> IČ: 70868743 <br> Registrační číslo: 3505-097 <br> Číslo účtu pro dobrovolný dar: 280464108/0300 <br>Rok založení: L.P 1882 <br> Email: hasiciosecna@seznam.cz<br> Starostka: <u>Zděňka</u> Hajleková <br> Velitel: Miroslav Hauzr <br> Jednatel: Jarmila Bláhová </b> </h7> </div>     
            
Nahlásit jako SPAM
IP: 37.188.135.–
weroro0
Návštěvník
11. 2. 2018   #2
-
0
-

Čo myslíš pod pojmom pozicovať?
Vieš použiť:
 

border-top: 1px solid red;
border-right: 1px solid green;
border-bottom: 1px solid blue;
border-left: 1px solid yellow;
Nahlásit jako SPAM
IP: 2a02:ab04:1db8:3a00:a170:...–
Javascript (ES5, ES6+) / Typescript Developer, Vanilla Front-end ninja, HTML, CSS specialist

Hlúpa otázka vzniká ako reakcia na nedostatok relevantných informácií.
peter
~ Anonymní uživatel
3981 příspěvků
12. 2. 2018   #3
-
0
-

'pozicovat border' - jj, co to znamena?
Viz weroro, je mozne nastavit border top, left, right, bottom.
Kdyz obklopis skupinu tagu, tak tak je muzes cele orameckovat.
Kdyz das tagu (divu) uvnitr ramecek, a position, muzes ho pozicovat, kde chces. Mozna s pouzitim z-index.
Muzes text podtrhavat pres underline, coz by se taky dalo chapat jako ramecek.
Muzes kolem tagu vztycit margin a padding, coz taky v podstate meni polohu ramecku.

Nahlásit jako SPAM
IP: 2001:718:2601:258:4dbc:38...–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 1 host

Podobná vlákna

Pomoc s pozicovaním — založil mimi

Problem s pozicovanim — založil někdo

Problem s pozicovanim img — založil Nark

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý