Programátor s minútkou voľného času? – PHP – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Programátor s minútkou voľného času? – PHP – Fórum – Programujte.comProgramátor s minútkou voľného času? – PHP – Fórum – Programujte.com

 
Hledat
Vybavení pro Laser Game
Spuštěn Filmový magazín
Laser Game Brno
Pergoly a střechy Brno

Toto vlákno bylo označeno za vyřešené — příspěvek s řešením.
Ex1Tko0
Duch
5. 3. 2018   #1
-
0
-

Čaute blázni,

mám stiahnutý free plugin na wordpress s názvom Game Server Status ( https://sk.wordpress.org/plugins/game-server-status/ ). Všetko ostatné funguje bez problémov, servery mi pridáva aj zobrazuje, no u source engine (čiže servery CS 1.6, CS:S, CS:GO ...) mi nezobrazuje počet pripojených hráčov/maximálny počet hráčov. Miesto toho tam mám Array/Array.

Mám pocit, že to bude nejaká jednoduchá chyba v kóde, nenájde sa nejaký šéfko čo má minútku čas a pozrie sa mi na to? Z vyššie uvedenej stránky stiahneš samotný plugin. Kód pre source engine nájdeš v core/classes/engines/source.php

Za odmenu dostaneš zadarmo obed v školskej jedálni a vypi*ované od upratovačky, že si sa zase neprezul.  

Diky moc, pekný deň!

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.98.6.–
peter
~ Anonymní uživatel
3714 příspěvků
6. 3. 2018   #2
-
+1
-
Zajímavé

Najdi si dokumentaci k formatu, v jakem to poskytuje CS a v jakem ostatni hry. Najdi rozdil.

Kdyz je tam array, muzes zkusit tam pouzit  

$str = implode(';', $array); // ulozi do $str; nebo
var_dump($array); // vypise na obrazovku, abys videl, ktery prvek z array tam chces mit, potom
$str = $array[3] // pro ctvrty, cislovano od 0 nebo
$str = $array['nazev'] // pokud prvky nejsou cislovane, viz, co vypise $array

Dokumentace:


http://php.net/implode ;



Example #1 implode() example
<?php

$array = array('lastname', 'email', 'phone');
$comma_separated = implode(",", $array);

echo $comma_separated; // lastname,email,phone

// Empty string when using an empty array:
var_dump(implode('hello', array())); // string(0) ""

?>

http://php.net/manual/en/language.types.array.php 

// var_dump ti vypise pak neso takoveho. Pripadne pred to muzes dat 
echo '<pre>';
array(4) {
  ["foo"]=> // index pojmenovany nazvem 'foo'
  string(3) "bar"
  ["bar"]=>
  string(3) "foo"
  [100]=> // index pojmenovany cislem 100
  int(-100)
  [-100]=>
  int(100)
}

CS vraci binarni soubor, seznam polozek je asi tento
https://developer.valvesoftware.com/…rver_queries#…
Mozna je tam array, protoze tam bezi vice serveru.

Nahlásit jako SPAM
IP: 2001:718:2601:258:4dbc:38...–
Ex1Tko0
Duch
16. 3. 2018   #3
-
0
-

#2 peter
Ahoj Peťo, extremne cenním že si si našiel čas. Bohužiaľ som ale v tomto absolútny tupec a nemám ani predstavu o čom hovoríš. Každopádne, prišiel som na fakt že do súborov cache sa počet hráčov ukladá správne. Takže chyba nebude v samotnom prepojení a získavaní údajov od servera, ale plugin jednoducho nechce zobrazovať hodnotu z cache. Nerozumiem ale prečo?

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.98.5.–
Řešení
Ex1Tko0
Duch
18. 3. 2018   #4
-
0
-
Vyřešeno Nejlepší odpověď

Okej, na inom fóre sa našla dobrá duša, ktorá chybu fixla. Riešenie sem pridám pre prípad, ak by mal niekto v budúcnosti podobný problém.

V súbore shortcodes.php stačí zmazať riadok 54 a pridať miesto neho:


$online_players = '';
$maximum_players = '';

is_array( $server_info['general']['online_players'] ) ? $online_players = $server_info['general']['online_players']['value'] : $online_players = $server_info['general']['online_players'];

is_array( $server_info['general']['maximum_online_players'] ) ? $maximum_players = $server_info['general']['maximum_online_players']['value'] : $maximum_players = $server_info['general']['maximum_online_players'];

$content .= '<strong>' . __('Players:', 'game-server-status') . '</strong> ' . $online_players . '/' . $maximum_players . '<br />';
Nahlásit jako SPAM
IP: 78.98.5.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 4 hosté

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032021 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý