Velikost stránky – HTML / XHTML – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Velikost stránky – HTML / XHTML – Fórum – Programujte.comVelikost stránky – HTML / XHTML – Fórum – Programujte.com

 

Párek
~ Anonymní uživatel
7 příspěvků
6. 3. 2018   #1
-
0
-

Zdravím, protože jsem těch úprav provedl mnoho a nevšiml jsem si, která z nich velikost (šířku) zmrvila, prosím o radu, jak nastavit šíři stránky tak, aby vpravo nebyl ten hnědý pás a zároveň byla zachována responsibilita.

Nebo třeba hned přijdete na to, jak ten pás odstranit. :-)

web s chybou: http://www.gacz.cz/1index.html

Díky

Nahlásit jako SPAM
IP: 194.213.200.–
peter
~ Anonymní uživatel
3982 příspěvků
6. 3. 2018   #2
-
0
-

Total commander ma moznost porovnat 2 soubory. To same dela ve win prikaz FC. Na linuxu diff, ktery podle mne dava hezci vystup. Lze najit diff.exe i pro win (balicek UnxUtils.zip). Pokud zalohujes, tak snadno najdes zmeny.

Firefox > Nastroje > Vyvoj webu > Editor stylu
Zkusil jsem dat do posledniho css na konec a ten hnedy pruh zmizel. Ale nevim, zda je to ok. Nekde mas neco spatne, protoze to pretece pres tag html. A to ikdyz jsem html tagu dal border. Zkus pak validator na html kod, css kod. 

div {border:1px solid #f00; padding:0; margin:0 !important; }

https://validator.w3.org/
https://jigsaw.w3.org/css-validator/

Nahlásit jako SPAM
IP: 2001:718:2601:258:4dbc:38...–
Párek
~ Anonymní uživatel
7 příspěvků
6. 3. 2018   #3
-
0
-

#2 peter
Děkuji za pomoc. Porovnal jsem původní css s nasazeným, změnil jsem všechny rozdílné hodnoty a pruh je tam stále. Můžete mi prosím napsat, jak se dostanu k tomu předchozímu css, kdy tam pruh nebyl?

Vložení kousku kódu, který jste poslal sice pruh odstraní, ale celý vzhled webu rozhodí.

Nahlásit jako SPAM
IP: 194.213.200.–
chita0
Newbie
6. 3. 2018   #4
-
0
-

#1 Párek 

V html na řádku č. 466 chybí .container kolem .row

<div class="container">
   <div class="row aboutUs">
      <h3>Dodáváme celému světu!</h3>
   </div>
</div>
Nahlásit jako SPAM
IP: 77.104.198.–
Párek
~ Anonymní uživatel
7 příspěvků
7. 3. 2018   #5
-
0
-

#4 chita
Bomba. To jsem přehlédl. Díky moc :-)

Nahlásit jako SPAM
IP: 194.213.200.–
peter
~ Anonymní uživatel
3982 příspěvků
7. 3. 2018   #6
-
0
-

Ja si delam verze souboru u vseho. css, php, js. Vetsinou ve Faru udelam F5, *.1, enter nebo 2, 3, 4. Takze umim dohledat funkcni verzi.
S tvym kodem ti neporadim. Pokud nemas puvodni funkcni verzi, pak je problem najit chybu.

V tom html mas vice chyb. Proto jsem zminil validator. Treba bys jeste na neco prisel. Super, ze ti to uz jede :)

Nahlásit jako SPAM
IP: 2001:718:2601:258:d28:29f...–
peter
~ Anonymní uživatel
3982 příspěvků
7. 3. 2018   #7
-
0
-

Mozna by se dala puvodni verze jeste najit na archive.org. To by se ti mohlo nekdy hodit znat.

Nahlásit jako SPAM
IP: 2001:718:2601:258:d28:29f...–
Párek
~ Anonymní uživatel
7 příspěvků
7. 3. 2018   #8
-
0
-

#7 peter
Vážím si Vaší pomoci. Díky za cenné informace.

Mějte příjemný den :-)

Nahlásit jako SPAM
IP: 194.213.200.–
Párek
~ Anonymní uživatel
7 příspěvků
7. 3. 2018   #9
-
0
-

#8 Párek
Je mi až trapně, že sem zase píšu, ale z5 k mému problému. div container jsem umazal záměrně, protože pokud tam je, img-responsive nefunguje. Zkoušel jsem img-responsive nastavit margin, border, padding, vše na 0 a nepomohlo to. Rád bych, aby byl obrázek responzivní, ale aby nevystupoval. Bude to Beztak hrozně jednoduchý a já párek to prostě nevidím.

Nevíte někdo prosím?

Nahlásit jako SPAM
IP: 194.213.200.–
peter
~ Anonymní uživatel
3982 příspěvků
7. 3. 2018   #10
-
0
-

:) Tak ho tam dej a sprav styly, aby to fungovalo. Zjisti ti z css, co meni styly pro ten img. Mozna by stacilo pridat dalsi tridu/class k tomu divu. A nebo to nastav u toho obrazku. Pres tridu nebo natvrdo pres style="".

Nahlásit jako SPAM
IP: 2001:718:2601:258:4dbc:38...–
Párek
~ Anonymní uživatel
7 příspěvků
8. 3. 2018   #11
-
0
-

#10 peter
Místo divu Container jsem dal Container2 a nasatvil mu pouze 


.container2{
  max-width: 1920px;
  padding-right: 15px;
  padding-left: 15px;
  margin-right: auto;
  margin-left: auto;
}
A jede to. Díky moc šéfe ;-)

Nahlásit jako SPAM
IP: 194.213.200.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 1 host

Podobná vlákna

Velikost stránky — založil Jan

Velikost stránky — založil the_Imp

Velikost okna — založil Ondřej Šplíchal

Velikost pointeru — založil Pavelv

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý