PHP do JavaScriptu – JavaScript, AJAX, jQuery – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

PHP do JavaScriptu – JavaScript, AJAX, jQuery – Fórum – Programujte.comPHP do JavaScriptu – JavaScript, AJAX, jQuery – Fórum – Programujte.com

 

Vlákno bylo úspěšně vloženo.
Pokud sám přijdeš na řešení, nezapomeň ho sem přidat!
marasovec
~ Anonymní uživatel
3 příspěvky
20. 3. 2018   #1
-
0
-

Chtěl bych přidat něco z adresy přímo do javascriptu, takže jsem našel tenhle kód, ale nefunguje mi. Mohl by ho prosím někdo opravit? (jsem nováček)

<script>

var ip = <?php echo $_GET["ip"]; ?>;
document.write(ip);

</script>

Chtěl bych přidat něco z URL přímo do javascriptu, takže jsem našel tento kód, ale jeho nefunguje.

Nahlásit jako SPAM
IP: 217.66.170.–
marasovec
~ Anonymní uživatel
3 příspěvky
20. 3. 2018   #2
-
0
-

#1 marasovec

Adresa vypadá takhle: .cz/?ip=217.66.170.1

Nahlásit jako SPAM
IP: 217.66.170.–
peter
~ Anonymní uživatel
3981 příspěvků
21. 3. 2018   #3
-
0
-

soubor.php

<a href="?ip=217.66.170.1"> klikni zde </a>
<script>
var ip, x
ip = '<?php echo $_GET["ip"]; ?>';
x  = location.search.substring(1);
document.write(ip + ' | ' + x);
</script>

Kliknes na odkaz a mas to v js.
Server veme php, vyrobi z nej html stranku a tu posle uzivateli (www prohlizeci). www prohlizec ma funkci 'zobrazit zdrojovy kod'. Tam si muzes zkontrolovat, jak vypada html/css/js kod, ktery obdrzi prohlizec. Zda je ok nebo ne, musis vedet ty. Tvuj kod vyprodukuje neco takiveho:

<script>

var ip = 217.66.170.1;
document.write(ip);

</script>

Coz je samozrejme spatne. Kdyz si v prohlizeci pustis js konzolu, tak ti tam vypise furu erroru (jeden :) ). Dalsi vec, kterou prohlizece maji. Js konzola, pro ladeji javascriptu. Jen to nekdy nazyvaji konzola, webova konzola a podobne.

Nahlásit jako SPAM
IP: 2001:718:2601:258:3493:91...–
marasovec
~ Anonymní uživatel
3 příspěvky
21. 3. 2018   #4
-
0
-

#3 peter
díky moc

Nahlásit jako SPAM
IP: 217.66.170.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 2 hosté

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý