Problém s css – CSS – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Problém s css – CSS – Fórum – Programujte.comProblém s css – CSS – Fórum – Programujte.com

 

Lukáš0
Newbie
25. 2. 2007   #1
-
0
-

Ahoj. Mám taký väčší problém.Vytvoril som si stránku a doplnil na ňu pozadie, tlačítka,atd... Ale ked zmenším rozlíšenie okna, všetko sa začne posúvať.Mohol by mi s tým niekto pomôcť?A aj poslať nejaký odkaz na nejaký článok o tom? Dík.

http://www.cobratorko.szm.sk

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
P4nther0
Super člen
25. 2. 2007   #2
-
0
-

Pošli ten CSS kód, takhle to nevyřešíme..

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Co můžeš odložit na zítra, odlož na pozítří a máš dva dny volna !
Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najde nějaký blbec, který neví, že to nejde a udělá to.
Lukáš0
Newbie
25. 2. 2007   #3
-
0
-

css

#pozadie {

background: url(pozadie.jpg) no-repeat;
width:780px;
height: 766px;
margin-left:auto;
margin-right: auto;
/*margin-left:11%;*/
}
#text {
margin-left: 363px;
margin-top: -225px;


}

li {
list-style: none;
}

#ulu{
margin-top: -523px;

}

#lil1 a{
background:url(button1.jpg);
list-style: none;
width: 170px;
height: 40px;
display: block;
margin-left : 13%;
}

#lil1 a:hover{
background: url(button11.jpg);
list-style: none;
width: 170px;
height: 40px;
display: block;
margin-left : 13%;
}

#lil2 a{
background:url(buttonky/button2.jpg);
list-style: none;
width: 170px;
height: 40px;
display: block;
margin-left : 13%;
}


#lil2 a:hover{
background: url(buttonky/button22.jpg);
list-style: none;
width: 170px;
height: 40px;
display: block;
margin-left : 13%;
}

#lil3 a{
background:url(buttonky/button3.jpg);
list-style: none;
width: 170px;
height: 40px;
display: block;
margin-left : 13%;
}


#lil3 a:hover{
background:url(buttonky/button33.jpg);
list-style: none;
width: 170px;
height: 40px;
display: block;
margin-left : 13%;
}

#lil4 a{
background:url(buttonky/button4.jpg);
list-style: none;
width: 170px;
height: 40px;
display: block;
margin-left : 13%;
}


#lil4 a:hover{
background:url(buttonky/button44.jpg);
list-style: none;
width: 170px;
height: 40px;
display: block;
margin-left : 13%;
}

#lil5 a{
background:url(buttonky/button5.jpg);
list-style: none;
width: 170px;
height: 40px;
display: block;
margin-left : 13%;
}


#lil5 a:hover{
background:url(buttonky/button55.jpg);
list-style: none;
width: 170px;
height: 40px;
display: block;
margin-left : 13%;
}

#lil6 a{
background:url(buttonky/button6.jpg);
list-style: none;
width: 170px;
height: 40px;
display: block;
margin-left : 13%;
}


#lil6 a:hover{
background:url(buttonky/button66.jpg);
list-style: none;
width: 170px;
height: 40px;
display: block;
margin-left : 13%;
}



html
<!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.01 Transitional//EN">

<html>
<head>
<meta http-equiv="content-type" content="text/html; charset=windows-1250">
<meta http-equiv="Cache-Control" content="cache">
<meta name="generator" content="PSPad editor, www.pspad.com">
<meta name="author" content="cpu3ghz@azet.sk">
<meta name="description" content="cobratorko - osobná webstránka">
<meta name="keywords" content="osobná stránka">
<meta name="Robots" content="index, follow">
<meta name="copyright" content=" cpu3ghz.borec.cz, All rights reserved.">

<link rel="stylesheet" href="style.css" type="text/css">
<link rel="shortcut icon" type="image/gif" href="icon.gif">
<title>cobratorko-osobná stránka</title>
</head>
<body>
<div id="pozadie"></div>
<ul id="ulu">
<li id="lil1"><a href="index.html" title=""></a></li>
<li id="lil2"><a href=".html" title=""></a></li>
<li id="lil3"><a href=".html" title=""></a></li>
<li id="lil4"><a href=".html" title=""></a></li>
<li id="lil5"><a href=".html" title=""></a></li>
<li id="lil6"><a href=".html" title=""></a></li>
</ul>
<div id="text">lorem ipsum</div>
</body>
</html>

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
25. 2. 2007   #4
-
0
-

To je tim ze to mas pozicovane jak procentuelne tak absolutne. A to si hold odpovida jen pri tom tvem rozliseni. Doporucuju si najit nejake tuty na CSS layouty.

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Prosím, jestli potřebujete s něčím poradit,zeptejte se na fóru. Jakýkoliv bezdůvodný pokus mě kontaktovat skončí okamžitým přidáním do ignore listu![br][br] Současný počet osob, které to nepochopily: 7
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 5 hostů

Podobná vlákna

Problém s CSS — založil Kari

Problém v css — založil Paja2

Problém definície v css? — založil Knut

Problém s CSS a HTML — založil Jespak

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý