Dobrý den, moc děkuji za pomoc,
Někde jsem četl že právě že flash se ptá ve třech vlnách, napřed právě toho policy serveru na portu 843, když jej nenajde, je možno se dotázat pomoci Security.loadPolicyFile() a pokud ani toto neprojde, tak se ptá přímo pomoci socketu na tu server aplikaci a posílá xml s requestem.... teda jestli jsem to pochopil jak jsem měl.... ale asi se pletu, když mi to nefunguje.... Dá se říci že moc nechápu systém jako celek, celou tu teorii ohledně navázání spojení.
První vlnu abych pravdu řekl, zatím nechci moc tvořit ten policy server.... ale když nebude zbytí, co nadělám, spíš jsem uvažoval pomoci toho Security.load... a ten mám udělaný, soubor mi to asi načte, ale i přesto zase při otevření toho socketu si vyžádá request na nový policy file.... a já nevím jak mu jej poslat tím java serverem (mým)
Zatím to dělám takto:
Security.loadPolicyFile("http://127.0.0.1/crossdomain.xml");
peSocket = new Socket();
peSocket.addEventListener(Event.CONNECT, onConnectHandler);
peSocket.addEventListener(Event.CLOSE, onCloseHandler);
peSocket.addEventListener(ErrorEvent.ERROR, onErrorEventHandler);
peSocket.addEventListener(IOErrorEvent.IO_ERROR, onIOErrorEventHandler);
peSocket.addEventListener(DataEvent.DATA, onDataEventHandler);
peSocket.addEventListener(ProgressEvent.SOCKET_DATA, onProgressEventHandler);
peSocket.addEventListener(SecurityErrorEvent.SECURITY_ERROR, onSecurityErrorEventHandler);
try
{
peSocket.connect("127.0.0.1", 9000);
}
catch(error:Error)
{
peSocket.close();
}
Při tom loadu mi to opravdu ten soubor načte, pak se conectuje, a pak posílá zprávu na java server (můj):
<policy-file-request/>
a ať dělám co dělám, nedokážu mu odpovědět nijak, a asi po 5 sekundách mi flash napíše:
SecurityErrorEvent type="securityError" bubbles=false cancelable=false eventPhase=2 text="Error #2048"
Předem moc děkuji za trpělivost a ochotu.