Action Script - Socket Client - SecurityError – Flash – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Action Script - Socket Client - SecurityError – Flash – Fórum – Programujte.comAction Script - Socket Client - SecurityError – Flash – Fórum – Programujte.com

 

chlebik0
Duch
2. 5. 2018   #1
-
0
-

Zdravím,

snažím se vytvořit malý ActionScript kde se pomoci Socket snažím připojit na Java server.

Ale nedokážu si poradit s policy file request.

Nemáte někdo nějaký funkční návod, jak toto rozchodit, popřípadě, máte-li někdo čas a odvahu, moc prosím o rady co dělat.

Když tak napište co vložit, doplnit....  už to řeším asi měsíc, a pořád chyba 2048.... security error a nevím co s tím.

Předem moc děkuji všem za jakoukoliv radu....

Martin.

Nahlásit jako SPAM
IP: 77.240.176.–
gna
~ Anonymní uživatel
1849 příspěvků
2. 5. 2018   #2
-
0
-

Nejsem si jistý na co se ptáš. V první řadě na cílovém serveru musí běžet policy-file server. Před spojením se Flash nejdříve podíva na policy file, jestli server to spojení dovoluje.

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.211.51.–
chlebik0
Duch
3. 5. 2018   #3
-
0
-

Dobrý den, moc děkuji za pomoc,

Někde jsem četl že právě že flash se ptá ve třech vlnách, napřed právě toho policy serveru na portu 843, když jej nenajde, je možno se dotázat pomoci Security.loadPolicyFile() a pokud ani toto neprojde, tak se ptá přímo pomoci socketu na tu server aplikaci a posílá xml s requestem....  teda jestli jsem to pochopil jak jsem měl.... ale asi se pletu, když mi to nefunguje.... Dá se říci že moc nechápu systém jako celek, celou tu teorii ohledně navázání spojení.

První vlnu abych pravdu řekl, zatím nechci moc tvořit ten policy server.... ale když nebude zbytí, co nadělám, spíš jsem uvažoval pomoci toho Security.load... a ten mám udělaný, soubor mi to asi načte, ale i přesto zase při otevření toho socketu si vyžádá request na nový policy file....  a já nevím jak mu jej poslat tím java serverem (mým)

Zatím to dělám takto:

      Security.loadPolicyFile("http://127.0.0.1/crossdomain.xml");

      peSocket = new Socket();
      peSocket.addEventListener(Event.CONNECT,                     onConnectHandler);    
      peSocket.addEventListener(Event.CLOSE,                       onCloseHandler);  
      peSocket.addEventListener(ErrorEvent.ERROR,                  onErrorEventHandler);    
      peSocket.addEventListener(IOErrorEvent.IO_ERROR,             onIOErrorEventHandler);    
      peSocket.addEventListener(DataEvent.DATA,                    onDataEventHandler);
      peSocket.addEventListener(ProgressEvent.SOCKET_DATA,         onProgressEventHandler);    
      peSocket.addEventListener(SecurityErrorEvent.SECURITY_ERROR, onSecurityErrorEventHandler);


      try    
      {    
        peSocket.connect("127.0.0.1", 9000);
      }    
      catch(error:Error)    
      {    
        peSocket.close();        
      }

Při tom loadu mi to opravdu ten soubor načte, pak se conectuje, a pak posílá zprávu na java server (můj):

<policy-file-request/>


a ať dělám co dělám, nedokážu mu odpovědět nijak, a asi po 5 sekundách mi flash napíše:

SecurityErrorEvent type="securityError" bubbles=false cancelable=false eventPhase=2 text="Error #2048"

Předem moc děkuji za trpělivost a ochotu.

Nahlásit jako SPAM
IP: 77.240.176.–
gna
~ Anonymní uživatel
1849 příspěvků
3. 5. 2018   #4
-
0
-

Jako odpověď na ten policy request odešleš obsah policy file (ukončený nulovým bajtem). Povolení všeho vypadá takhle:

<cross-domain-policy>
<allow-access-from domain="*" to-ports="*" />
</cross-domain-policy>
Nahlásit jako SPAM
IP: 213.211.51.–
chlebik0
Duch
4. 5. 2018   #5
-
0
-

Tak nakonec byla chyba v tom že jsem posílal na konci špatnou nulu, místo byte 0, tam šla stringově nula takže bit 30....

Moc moc moc děkuju za pomoc....

Martin.

Nahlásit jako SPAM
IP: 77.240.176.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 1 host

Podobná vlákna

Action Script 3 — založil Majox

Socket server Client — založil zyxelczech

Client-server-client — založil MM

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý