(C++) Počet unikátních znaků v poli – C / C++ – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

(C++) Počet unikátních znaků v poli – C / C++ – Fórum – Programujte.com(C++) Počet unikátních znaků v poli – C / C++ – Fórum – Programujte.com

 
Hledat
Vybavení pro Laser Game
Spuštěn Filmový magazín
Laser Game Brno
Pergoly a střechy Brno

Toto vlákno bylo označeno za vyřešené — příspěvek s řešením.
richard.zavodny0
Návštěvník
2. 5. 2018   #1
-
0
-

Řekněme, že mám řetězec "qwertzqwer" a chci z něj vypsat počet unikátních znaků (tj. znaky, které jsou v něm obsaženy pouze jednou). Výstup této funkce, by byl 2, protože "tz" jsou jedinné dva znaky, které jsou v tomto řetězci pouze jednou. Jak docílit mého snažení? Může mě někdo nakopnout? Případně není na to už nějaká funkce v Boost knihovně? Díky. :)

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.24.189.–
Programátor, Kóder, Grafický designér, Kritik, zastánce Open-Source a Linuxu.
Řešení
richard.zavodny0
Návštěvník
2. 5. 2018   #2
-
0
-
Vyřešeno Nejlepší odpověď

Vyřešeno. :)

int countUniqueChars(std::string str) {
    int count = 0;

    for(int i = 0; i < str.size(); i++) {
        if(std::count(str.begin(), str.end(), str[i]) == 1) {
            count++;
        }
    }

    return count;
}
Nahlásit jako SPAM
IP: 89.24.189.–
Programátor, Kóder, Grafický designér, Kritik, zastánce Open-Source a Linuxu.
KIIV
~ Moderátor
+43
God of flame
6. 5. 2018   #3
-
+2
-
Zajímavé

#2 richard.zavodny
No za "nejlepsi odpoved" bych to moc nepovazoval. Kvadraticka casova slozitost, kdyz se to da udelat linearne. Proste pole pocitadel.

Treba i seradit a pak to projet linearne by mohlo vyjit rychleji

Nahlásit jako SPAM
IP: 93.91.151.–
Program vždy dělá to co naprogramujete, ne to co chcete...
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 19 hostů

Podobná vlákna

Pocet znaku — založil jeckop

UTF-8 Pocet znaku — založil sparky29

Počet jednoho znaku v řetězci — založil Jake_Buchar

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032021 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý