PHP kopírovanie podľa času – PHP – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

PHP kopírovanie podľa času – PHP – Fórum – Programujte.comPHP kopírovanie podľa času – PHP – Fórum – Programujte.com

 

H107
~ Anonymní uživatel
1 příspěvek
26. 6. 2018   #1
-
0
-

Zdravím,

používam toto php na kopírovanie obrázkov medzi zložkami na serveri:

<?php
function read_dir($dir)
{
   $list = array();
   if (is_dir($dir)) 
   {
     if ($handle = opendir($dir)) 
     {
        while (false !== ($file = readdir($handle))) 
        {
           if ($file != "." && $file != "..") 
           {
               $list[] = $file;
           }
        }
     }
     closedir($handle);
   }
   return $list;
}
$src="oldfolder";
$dest="newfolder";
$list= read_dir($src);
foreach($list as $key => $val)
{
   copy("$src/$val","$dest/$val");
}
echo "Done";
?>

Prosím o radu a pomoc ako použiť "filemtime" prípadne niečo iné tak, aby sa skopírovali len obrázky napr. s časom uploadu medzi "teraz" a "5 min. pred". Ide o hobby projekt, nemám veľa skúsenosti s PHP...

Vďaka.

Nahlásit jako SPAM
IP: 217.12.48.–
gna
~ Anonymní uživatel
1847 příspěvků
26. 6. 2018   #2
-
+1
-
Zajímavé
Kit +

   

$limit = time() - 5 * 60; // teraz - 5 minut
$ftime = filemtime("$src/$val"); // muze vratit FALSE, ale to tady nevadi

if ($ftime > $limit) {
   copy("$src/$val","$dest/$val");
}
Nahlásit jako SPAM
IP: 213.211.51.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 7 hostů

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý