Obrazkove menu spatne v Firefoxu – HTML / XHTML – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Obrazkove menu spatne v Firefoxu – HTML / XHTML – Fórum – Programujte.comObrazkove menu spatne v Firefoxu – HTML / XHTML – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
Pete
~ Anonymní uživatel
7 příspěvků
26. 2. 2007   #1
-
0
-

Dobry den. Mam problem se zobrazovanim tabulkoveho menu ve firefox. Jedna se o toto menu: http://pete.hbnet.cz/d/index.html pokud si toto menu zobrazim v IE nebo v Firefox, vsechno OK. Pokud ho ale zakomponuju v NEZMENENE podobe do stranky do DIVu - http://pete.hbnet.cz/d/index.php ,ve firefox uz je to rozhozeny, ie zustava dobre. Pokud by to nekomu pomohlo s radou tak to obrazkove menu je vyexportovane z Adobe ImageReady. Pomuze mi nekdo? Uz do toho civim pul dne a nic. Zkousel sem ty bunky tabulky oramovat http://pete.hbnet.cz/d/index2.php jestli mi to neco rekne. A nic. jsou tam nejaky zvlastni mezery. Dik

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Reklama
Reklama
Solo0
Newbie
26. 2. 2007   #2
-
0
-

oh maj gad o.O tak to sem ece nevidel jedina dobra rada kterou ti muzu dat je asi ta ze by ses mel na to vyprdnout ptz. tohle asi neodladis jestli to presto chces skusit tak te musim varovat ze by to na tobe mohlo zanechat vazne nasledky :-)
normalne si napis seznam odkazu pod sebe a pomoci css je ostyluj sice to da trochu prace ale podobneho efektu se da dosahnout rozhodne to udelas rychleji nez kdybys ladil ten maras vygenerovany kod

p.s. to ze to firefox nezobrazuje podle ocekavani neznamena ze to zobrazuje spatne, pravdepodobnejsi je ze to je blbe vygenerovane (only pro ie) ktere jak vsichni vime se chova trochu podivne :)

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Pete
~ Anonymní uživatel
7 příspěvků
26. 2. 2007   #3
-
0
-

Ha!, dela to tenhle radek
<!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.01//EN" "http://www.w3.org/TR/html4/strict.dtd">

Takze zrejme to ten adobe image ready nevyexportil uplne podle pravidel. Kdzyz tam ten radek nejni, je to v poho.
Takze jsem vymenil za zkracenou verzi
<!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.01 Transitional//EN">

A je to dobry, i kdyz je mi to divny, pac v ty zkraceny verzi je implicitne pry pouzito strict.dtd

Dekuji za pripominky

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
olgo0
Věrný člen
26. 2. 2007   #4
-
0
-

A je to dobry, i kdyz je mi to divny, pac v ty zkraceny verzi je implicitne pry pouzito strict.dtd


pri HTML 4.01 Transitional nemoze byt pouzide strict.dtd. aky by malo inak vyznam to transitional?

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
"Boze, dopraj mi, prosim ta, petdesiat rokov prace a zabavy, a potom nahlu smrt v spanku." J. Grisham
Pete
~ Anonymní uživatel
7 příspěvků
26. 2. 2007   #5
-
0
-

To olgo:Ano, mate pravdu, zkracena verze by mela byt pouze <!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.01//EN"> pak zrejme plati, co jsem napsal. Dekuji za upominku

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 12 hostů

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý