Info o DB – MySQL – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Info o DB – MySQL – Fórum – Programujte.comInfo o DB – MySQL – Fórum – Programujte.com

 

dalaman0
Věrný člen
26. 2. 2007   #1
-
0
-

Potreboval by som zistit o databazy co najviac (pomocou PHP cez mysql_query). Mohli by ste mi napisat par prikazov ???
Napr. velkost databazy, pocet tabuliek, posledna aktualizacia, a dalsie zaujimave informacie ktore nepoznam ale potreboval by som...

PLS RYCHLO :)

[podtrzene]VSETKYM VOPRED VDAKA[/podtrzene]

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Lepšie je mať psa na saláme ako salámu pod psom !!!
dalaman0
Věrný člen
26. 2. 2007   #2
-
0
-

No musim si odpovedat a priznat chybu :(
podcenil som caro prikazu

show table status

Myslel som si ze su to info o jednej danej tabulke a ze mi to nepomoze. A opak je pravdou...



$dbsize = 0;
$rowCount = 0;
$dbsizemax=0;
$lastUpdate=0;

while ($row = mysql_fetch_array($rows))
{
$dbsize += $row['Data_length'] + $row['Index_length'];
$rowCount += $row['Rows'];
$dbsizemax += $row['Max_data_length'];
if ($row['Update_time']>$lastUpdate) $lastUpdate=$row['Update_time'];
}
$dbsizelast =($dbsizemax-$dbsize);

$tableCount=mysql_num_rows($rows);


Takto som si vytiahol vsetko co som chcel.

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Lepšie je mať psa na saláme ako salámu pod psom !!!
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 2 hosté

Podobná vlákna

Info — založil Tomáš Dostál

INFO — založil ZAČÁTEČNÍKDE

CPU info — založil praxc

Browserwar.info — založil CommanderZ

Info o médiu — založil vlaštovka

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý