JavaScriptoví mistři...sem – JavaScript, AJAX, jQuery – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

JavaScriptoví mistři...sem – JavaScript, AJAX, jQuery – Fórum – Programujte.comJavaScriptoví mistři...sem – JavaScript, AJAX, jQuery – Fórum – Programujte.com

 

survik1
~ Moderátor
0
Posthunter
26. 2. 2007   #1
-
0
-

Tak, zase heslo pomocí JavaScriptu. Ale tentokrát vcelku kvalitní (nevím, proč autoři pořád používají JS, ale což).
http://ldt-kralovice.wz.cz/3beh/heslo.htm

Mě se to rozlousknout nepodařilo. A vám?

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Život je jen hra, která se nedá vyhrát.
olgo0
Věrný člen
26. 2. 2007   #2
-
0
-

login : 3
password : tel

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
"Boze, dopraj mi, prosim ta, petdesiat rokov prace a zabavy, a potom nahlu smrt v spanku." J. Grisham
Tomáš Kavalek0
Stálý člen
26. 2. 2007   #3
-
0
-

To jo, login byl v pohode, heslo je pekne na prd takovy nekonecny deleni, ale olgo to ma dobre :D

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Tomáš Kavalek
survik1
~ Moderátor
0
Posthunter
26. 2. 2007   #4
-
0
-

echm...a postup?

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Život je jen hra, která se nedá vyhrát.
26. 2. 2007   #5
-
0
-

Ja jsem si napsal tohle v PHP:

<?

$pass=1265328;



function pruchod($pass){
//global $pass;
echo "<i>";


$i=32;
while ($i<121){
if($pass%$i==0) {
echo $i.",";
pruchod($pass/$i);
}



$i++;
}

echo "</i>";
}

pruchod($pass);

?>

Je to peknej priklad na rekurzi :) Ale vyslo mi tam hrozne moc moznosti, odhadem nekolik desitek, viz formatovany vystup:
<i>36,

<i>58,
<i>101,
<i></i></i>
87,
<i>101,
<i></i></i>
101,
<i>58,
<i></i>
87,
<i></i>
116,
<i></i></i>
116,
<i>101,
<i></i></i></i>
48,
<i>87,
<i>101,
<i></i></i>
101,
<i>87,
<i></i></i></i>
54,
<i>58,
<i>101,
<i></i></i>
101,
<i>58,
<i></i>
116,
<i></i></i>
116,
<i>101,
<i></i></i></i>
58,
<i>36,
<i>101,
<i></i></i>
54,
<i>101,
<i></i></i>
72,
<i>101,
<i></i></i>
101,
<i>36,
<i></i>
54,
<i></i>
72,
<i></i>
108,
<i></i></i>
108,
<i>101,
<i></i></i></i>
72,
<i>58,
<i>101,
<i></i></i>
87,
<i>101,
<i></i></i>
101,
<i>58,
<i></i>
87,
<i></i></i></i>
87,
<i>36,
<i>101,
<i></i></i>
48,
<i>101,
<i></i></i>
72,
<i>101,
<i></i></i>
101,
<i>36,
<i></i>
48,
<i></i>
72,
<i></i></i></i>
101,
<i>36,
<i>58,
<i></i>
87,
<i></i>
116,
<i></i></i>
48,
<i>87,
<i></i></i>
54,
<i>58,
<i></i>
116,
<i></i></i>
58,
<i>36,
<i></i>
54,
<i></i>
72,
<i></i>
108,
<i></i></i>
72,
<i>58,
<i></i>
87,
<i></i></i>
87,
<i>36,
<i></i>
48,
<i></i>
72,
<i></i></i>
108,
<i>58,
<i></i>
116,
<i></i></i>
116,
<i>36,
<i></i>
54,
<i></i>
108,
<i></i></i></i>
108,
<i>58,
<i>101,
<i></i></i>
101,
<i>58,
<i></i>
116,
<i></i></i>
116,
<i>101,
<i></i></i></i>
116,
<i>36,
<i>101,
<i></i></i>
54,
<i>101,
<i></i></i>
101,
<i>36,
<i></i>
54,
<i></i>
108,
<i></i></i>
108,
<i>101,
<i></i></i></i></i>


To tel je uplne posledni :)

Kdyztak tady je koder pismenek: http://home.hetnet.nl/~newlife-software/CharCode/index.htm

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Prosím, jestli potřebujete s něčím poradit,zeptejte se na fóru. Jakýkoliv bezdůvodný pokus mě kontaktovat skončí okamžitým přidáním do ignore listu![br][br] Současný počet osob, které to nepochopily: 7
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 2 hosté

Podobná vlákna

Lidi!!sem se dívejte — založil Tomáš Bosek

Ako vložiť video sem — založil Xmanik

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý