Problém s tabletom Wacom Graphire 4 – Hardware – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Problém s tabletom Wacom Graphire 4 – Hardware – Fórum – Programujte.comProblém s tabletom Wacom Graphire 4 – Hardware – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
Wo1f0
Newbie
27. 2. 2007   #1
-
0
-

Nazdar, kúpili sme do firmy tablet Wacom Graphire 4 XL, ale máme s ním problém. Keď nakreslím rýchlym ťahom oblúk, vykreslí ho to hranatý. Pomalé ťahy sú v poriadku. Ako keby nestíhal. Skúšali sme Photoshop, Malovanie vo Windows... Skúsili sme novšie ovládače, prehrabali sme rôzne nastavenia, ale nič nepomáha. Skúšali sme na 2 počítačoch. Pritom starý tablet - Genius, bol síce strašne shitný, ale s týmto problém nemal. Je to normálne alebo máme reklamovať? Prosím, ak máte niekto doma tento alebo podobný tablet, skúste v napr. Malovaní urobiť rýchlym ťahom oblúk a napíšte, či ho to vykreslilo dobre.

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Reklama
Reklama
Tomáš Putschögl0
Stálý člen
27. 2. 2007   #2
-
0
-

To Wo1f: Mne neco podobnyho delal tablet od Trustu, ale mne pri rychlim tahu kdys sem delal kruznici nebo neco podobnyho vynechaval, nebo vubec nepsal (neni to stejny ale mozna ti to pomuze) tak sem skousel preinstalovat ovladace, hrabat se v nastaveni a porad nic. Potom sem udelal novi wokna a jede to v poho, ale to tobe asi nepomuze kdys si to skousel na 2Pc. Skus si sitm jeste pohrat skusit novejsi a starsi ovladace (nikdy novi delaj bordel a starsi jedou v cajku), a kdyby to neslo tak to reklamuj

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Wo1f0
Newbie
27. 2. 2007   #3
-
0
-

Táák myslím, že som na to už prišiel. Jeden týpek z iného fora mi povedal, že je to nízkou vzorkovacou frekvenciou a vo pfotoshope to vyriešim tak, že zapnem položku smooth v nastavení brushov. Keď som to teraz doma testoval na myši, a vypol som ten smooth, robila myška presne to isté, čo ten tablet, takže to asi bude ono. Zajtra to skúsim s tým tabletom, ak by bol ešte problém, tak sa ozvem :) Každopádne dík za rady.

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 6 hostů

Podobná vlákna

Problém — založil Dfire

Problém — založil rotoro

Problém s i++ — založil Chazz

Problem s VS C# — založil Mrakoplas

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý