Pocet vlozeni smailu do texu – JavaScript, AJAX, jQuery – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Pocet vlozeni smailu do texu – JavaScript, AJAX, jQuery – Fórum – Programujte.comPocet vlozeni smailu do texu – JavaScript, AJAX, jQuery – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
bbtrash0
Stálý člen
28. 2. 2007   #1
-
0
-

Ahoj potrebuju pomoct ... mam knihu do ktere uzivatele vkladaji moc smailu neni to ze by vlozili 10 ale vlozi treba 200 chci nejak omezit pocet smailu vlozenych do jednoho prispevku.



<script type="text/javascript">
<!--
function smajl(what){
document.forms.formular.popis.focus();
document.forms.formular.popis.value=document.forms.formular.popis.value+what;
}
-->
</script>

timto pridavam smaily do text. pole a pak je pomoci stripslashes (php) menim v tagy obrazku.
dokazali byste mi poradit jak udelat nejaky counter ktery bude pocitat pocet vlozeni smailu do textu ?? pri prekroceni dejmetomu 10 smailu by se funkce zrusila a pridavat by uz neslo..
poradi mi nekdo ??
javaskript skoro nedelam a tohle by sse mi siklo
dekuju.

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Příspěvek nebyl psán Češtinou !
Reklama
Reklama
28. 2. 2007   #2
-
0
-

nestaci ti to ulozit do promenne? jako

<script type="text/javascript">

<!--
maxsmajlu=10;

function smajl(what){
if (maxsmajlu==0) return false;
document.forms.formular.popis.focus();
document.forms.formular.popis.value=document.forms.formular.popis.value+what;
maxsmajlu--;
}
-->
</script>


Jen to bude zranitelne proti lidem, kteri umi manipulovat s JS pomoci konzole (ve Foxu, v IE to myslim nejde a v Opere si nejsem jist, ale myslim ze taky ne). Navic je tu moznost je tam vlozit textove. Asi bych doporucil to pak jeste pohlidat v PHP - proste ve funkci preg_replace das nahradit vsechny smajly patricnym obrazkem s limitem N a vsechny ostatni nasledne z textu vymazes.

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Prosím, jestli potřebujete s něčím poradit,zeptejte se na fóru. Jakýkoliv bezdůvodný pokus mě kontaktovat skončí okamžitým přidáním do ignore listu![br][br] Současný počet osob, které to nepochopily: 7
bbtrash0
Stálý člen
28. 2. 2007   #3
-
0
-

To CommanderZ: jop diky tohle tam dam taky a phpkem si pohraju aby to bylo best. + kdyz nekdo bude porusovat tak mam v mysql tabulku ban_ip ale to taky neni 100% :(

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Příspěvek nebyl psán Češtinou !
olgo0
Věrný člen
1. 3. 2007   #4
-
0
-

To bbtrash:
<ot>
neni ban trochu kruty za 11 smillov v prispevku?
btw: mozno tym akurat dokazes ze si neni schopny ustrazit zadany vstup (neber to ako narazku!)
</ot>

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
"Boze, dopraj mi, prosim ta, petdesiat rokov prace a zabavy, a potom nahlu smrt v spanku." J. Grisham
J.T.0
Duch
8. 4. 2007   #5
-
0
-

ved to osetri cez php :) ze len prvych 10 smajlov zmeni na obrazok,zvysne bud necha ako dvojbodka a koniec zatvorky :) alebo jednoducho vynecha

str_replace(":)", "<img src='www.server.org/usmev.jpeg'>", $text_prispevku, 10);


ma to vsak nevyhodu ze musis mat na server php >= 5.0 :)
ale este mozes prechadzat cez nejaky cyklus cely text a zmenit len prvych par smajlov

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 20 hostů

Podobná vlákna

Vložení ID — založil savek

Vložení do DB — založil turbo-snek

Vlozeni HTML — založil Exquis

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý