moj kamarat ma dva pocitace a na ten druhy mu nejde napojit internet.normalne zapojil kabel-neslo.nastavil IP masku podsiete atd... ako na starom PC-neslo. co treba urobit?
Fórum › Sítě
Problem sa napojenim
To sa54d: měl by se informovat na stránkách poskytovatele internetu, protože čas od času potřebuješ nějaký jejich program nebo návod ... (Taky to znám, opsal jsem si vlastnosti z ovládacích panelů a po reinstalu Windows mi nešel zprovoznit net, nakonec jsem si musel najít a stáhnout nějaký samoinstalační program a pak už to fungovalo)
sa54d píše:#
# moj kamarat ma dva pocitace a na ten druhy mu nejde napojit internet.normalne zapojil kabel-neslo.nastavil IP masku podsiete atd... ako na starom PC-neslo. co treba urobit?
Více info by neškodilo...ale pokud je na tom pc stejný systém,opravdu vše správně nastavené (to fakt nevyčtu) tak možná omezení připojení podle MAC adresy síťovky- zavolat poskytovateli netu a dohodnout,ale to je jen tip na možnost....
sa54d píše:#
# moj kamarat ma dva pocitace a na ten druhy mu nejde napojit internet.normalne zapojil kabel-neslo.nastavil IP masku podsiete atd... ako na starom PC-neslo. co treba urobit?
Mno a nema doma mysi??? Ja jo; cas od casu nejaky ten kabel prehryzou (pokud nejsem dost rychli a nezasahnu backorou :-) a potom se divim proc to nefunguje :-)
Přidej příspěvek
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Uživatelé prohlížející si toto vlákno