Tak kdypak se na ni budou moct podivat i obycejni smrtelnici???
Fórum › Návrhy na vylepšení
Nová verze
Nebo aspon screeny :'-(
no nehcci tě provokovat, ale máte se na co těšit :D
no ale ještě není 100% hotová, takže si ještě počkáte
Tokan píše:#
# no nehcci tě provokovat, ale máte se na co těšit :D
nj pocet jsem si a zatim to tak vypada... ale screeeeen by byl stejne super :'-(
To Zelenáč:to ale není otázka pro redaktory, ale spíš pro Cura, bez jeho svolení jsme vázání mlčenlivostí
Tak co za jak dlouho to asi teda vidíte? Já se teda už hodně těšim....:)
ja uz som ju videl, nahodou som natrafil na link :-)(nie som redaktor)... Ked na to niekto pridete ako ziskat link na novu verziu, tak ste borci. Ja som ho nasiel cisto nahodou, staci len porozmyslat ako...
radypala píše:#
# ja uz som ju videl, nahodou som natrafil na link :-)(nie som redaktor)... Ked na to niekto pridete ako ziskat link na novu verziu, tak ste borci. Ja som ho nasiel cisto nahodou, staci len porozmyslat ako...
Když někdo najde odkaz na novou verzi, tak není žádný borec. Vzhledem k tomu, že se vývoj blíží ke konci (nová verze hotová, pouze administrace), tak se již postupně mění i odkazy a lze najít v nynějším systému odkazy do nové verze.
Sleduj mě na twitteru – @lukaschury.
To Curo: ako som hladal, som odkaz na novu verziu som na portali nenasiel. Pytal som aj od niektorych redaktorov odkaz, ale nijak raz nechceli dat :-). Mas spolahlivych ludi ;-). inak ked je na starej verzii odkaz na novu, tak ho mozem dat aj t, z :-D ? iunak ak sa ma niekto spyta, mozem mu ho dat ?
To mephi: stalo se.
To radypala: ne, samozřejmě. Pro mě není problém změnit název složky a znepřístupnit ji.
Sleduj mě na twitteru – @lukaschury.
To Curo: dufam ze sa tak nestane, ak to nikomu nepoviem :-).
aspon priblizne.....?
tak radsej nech to nevijde, ako furt pozerat tie iste texty o tom, aka "je nadherna" alebo "ze sa mame naco tesit"mates píše:#
# Vydržte vydržte. Já bych raději žádný datum neříkal ptž to pak určitě nevyjde (že by murphyho zákon?). kdo si počká ten se dočká a bude mile překvapen. ;)
Klid lidi, tady někdo trpí nedostatkem trpělivosti ...
Jak řekl Curo, už tady stará verze dlouho nebude, ale neřekl vám, že bude nová hned.
No, ona nová verze je již hotová a nyní se dokončuje administrace, proto jsem zaneprázdněný jejím dokončováním.
Je to pochopitelné, že již neupravuju starou, nynější verzi, pač ta už tady dlouho nebude.
Vyčkejte času, jako husa klasu (nové verze) :D ...
Nevím, co tady řešíte. Proč na něco čekat, vždyť je to zbytečný, je to jen ztráta času ... až to přijde, tak to poznáte.
http://www.programujte.cz/view.php?cisloclanku=2007011301-Portal-projde-evolucnim-procesem
zkus si to precist :-)
Přidej příspěvek
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Podobná vlákna
Nova verze — založil Petr
Nova verze vfw.h — založil LJ1024
Nová verze Programujte — založil Architekt
Python - nová verze — založil ji