Čau potřeboval bych pomoct ... chci aby se mi na kliku na odkaz zobrazilo okno z informacema .... jako Muj Věk: atd ... ale nechci to delat pres alert ... pls poradte jak nato
Fórum › JavaScript, AJAX, jQuery
Informace
To hybridFUSION: pozri metodu window.open().http://www.jakpsatweb.cz/javascript/window.open.html
Pokud navíc ty informace budou dynamického rázu (třebas datum; dokonce i ten věk se mění s časem) tak navrhuji použít kontejnerový prvek: <DIV ID="container"></DIV>
Ten má na stránce svou přesnou pozici,je neviditelný, normálně je prázdný a nezabírá žádný prostor (protože jeho velikost se přizpůsobuje velikosti obsahu).
Obsah do něj vložíš JavaScriptem takto:
var zformatovany_text=....tady si vygeneruješ text....může obsahovat libovolné HTMLtagy
var moje_okno="<DIV ...rámeček..okraje..barvy...>"+zformatovany_text+"</DIV>"
document.getElementById("container").innerHTML=moje_okno
Zpátky ho vyprázdníš JavaScriptem takto:
document.getElementById("container").innerHTML=""
Jsou i elegantnější způsoby,tomuto se dá snadno porozumět. Petr.
To neni pekne reseni. Na tohle by se z pohledujavascriptu mely pouzivat metody jako createElement a nasledne mu pak nastavovat ruzne hodnoty pres ruzne DOM funkce (vetsinou samozrejme objekt.style)
Cau. nedavno jsem resil podobny problem.
Nakonec jsem si pomohl takto:
http://bures.adminweb.cz/cs/coments/druhy-clanek.html
klikni na jmeno v komentari a obevi se ti vlevo dole okno s informacemi o profilu.
Prez ajax se do divu nacte jenom dalsi soubor, do ktereho se preda parametr ID uzivatele.
Nevim jestli je to uz optimalizovane i pro IE, takze se na to mrkni kdztak ve FF.
Zaachi
Přidej příspěvek
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Podobná vlákna
Sloupec v mysql s tím že na mé stránce by jsem zadal informace a pak… — založil Jiří Stojan
Pomoc informace — založil joskoo
META informace — založil Standa
ČTĚTE: Informace v diskuzi. — založil survik1
FQL a informace z chatu — založil Michal
Moderátoři diskuze