Koukam, ze jsem nasral docela dost lidi.. Takze bych jeste jednou chtel vsem moc omluvit. Opravdu me bude mrzet, pokud se kvuli me odlozi spusteni nove verze progtramujte. Rozhodne nikdo z redakce nevynasi (alespon ne mne) Pokud opravdu hodne vadi ten userbar v podpisu, muzu si ho zmenit. Samozrejme jsem jen tak nezkousel cisilka; Curo ma ve stare verzi zavazny bug- napsal jsem mu o nem na jeho zadost mailem (divim se ze s nim jeste nic neudelal, ale asi ma hodne prace..) a nedomnivam se, ze by bylo rozumne ho popisovat zde.. CuroBOT snad sleduje aktivity vsech, nebo se mylim???
No nic, byl jsem asi dost mimo, kdyz jsem tam daval ten screen. Omlouvam se
Fórum › Návrhy na vylepšení
MILÁ REDAKCE
ne userbar nevadí... naopak to uvítám, jen mi to bylo podezřelý..... ten screen byla neštastná věc, ale stalo se.
jsem rad ze to nikdo nevynášel, ale že šlo u bug. da se řict že je chyba že to není opraveno... nevadí mi, že to zneužíváš, ale dávej si pls pozor na vynášení informací.
Diky; pokusim se ;-)
bohužel nevím o co jde.. jakej screen?
To JMM: buď rád, že o ničem nevíš :)
tak pověz.. sem rád když sem informován
Příště si fakt rozmysli co děláš, já jsem viděl novou verzi už hodně dřív než ostatní z redakce, ale byl jsem rád, že jsem jí mohl vidět zase, a tímto jsi mě pěkně nasral, protože uvidím velké...
2mates&pecan: borci... trochu se zase vzpamatujte.... nevim z jakého důvodu jste to viděli dřív, ald byt vama tak držím hubu a jsem rád že ste měli tu možnost...
to, ze je tu bug je myslim zavažna chyba.... vzhledem ktomu ze Curo byl o ni informovan a neopravil ji... pravda, je silně zaneprazdněn novou verzi...
ovšem toto je prostě chyba nás jako redakce.... a pokud se zelenáč omluvil, jeho omluvu přijímám a myslím že už není hezké mu něco vytýkat
hrach píše:#
# 2mates&pecan: borci... trochu se zase vzpamatujte.... nevim z jakého důvodu jste to viděli dřív, ald byt vama tak držím hubu a jsem rád že ste měli tu možnost...#
##
#to, ze je tu bug je myslim zavažna chyba.... vzhledem ktomu ze Curo byl o ni informovan a neopravil ji... pravda, je silně zaneprazdněn novou verzi...#
##
#ovšem toto je prostě chyba nás jako redakce.... a pokud se zelenáč omluvil, jeho omluvu přijímám a myslím že už není hezké mu něco vytýkat
já jsem za tu možnost rád. jenom mě to nasralo ptž sem dlouho čekal až to bude i pro redaktory. jiank jak jsem již psal odpouštět je lidský takže s tím nebude problém.
Zelenáč za nic nemůže a myjsme si to spolu už myslím vyříkali :)
Sleduj mě na twitteru – @lukaschury.
Přidej příspěvek
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Podobná vlákna
Sraz redakce a ostatních z portálu, co jdou na MUNI — založil hrach
Redakce (ať píšu jak píšu, odpovědi se minedostává) — založil EcLiPs3
Akeho mate doma milacika???(PC) — založil Martin
Moderátoři diskuze