VS 2005+EROR – Visual Basic – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

VS 2005+EROR – Visual Basic – Fórum – Programujte.comVS 2005+EROR – Visual Basic – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
4. 3. 2007   #1
-
0
-

Zdravim, mam nainstalovane nejake programy, a obcas se pri nich objevi tato hlaska (viz obr.) Je mi jasne, ze v tom exe souboru nasel nejakou chybu, ale ja proste nechci, aby to delal, aby nic nehledal, a nekontroloval, nemuzu se te automatiky nejak zbavit, ...hledal jsem to v nastaveni v option ve VB ale nic jsem nenasel. Diky za kazde info.

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Reklama
Reklama
DeaLer+2
Hero
4. 3. 2007   #2
-
0
-

Čau,
zkus smáznout tyhle dva klíče:



HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\AeDebug\Debugger
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\.NETFramework\DbgManagedDebugger


PS: opravdu se ti zdá, že jsi zvolil správné téma? :)

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Dušan Janošík | web: djanosik.cz, @djanosik
Jan Malý
~ Redaktor
0
Grafoman
4. 3. 2007   #3
-
0
-

mám stejnej problém... víceméně mě to jen obtěžuje... takže to určitě zkusím

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Jan Malý | web: www.malyphoto.cz, @malyphoto
4. 3. 2007   #4
-
0
-

To DeaLer:Diky moc jede to bezva
jinak to priste dam jinam

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
DeaLer+2
Hero
4. 3. 2007   #5
-
0
-

To JMM: já nevim, naposled jsem to viděl tak před půlrokem - asi používám kvalitní soft

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Dušan Janošík | web: djanosik.cz, @djanosik
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 20 hostů

Podobná vlákna

Eror-OpenFileDialog — založil Like

VS 2005 C++ — založil new_pope

VC++ 2005 — založil Wizard

VB 6 nebo 2005? — založil W8eR_CZech

Kreslení ve VB 2005 — založil amater

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý