Microsoft Visual C++ – C / C++ – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Microsoft Visual C++ – C / C++ – Fórum – Programujte.comMicrosoft Visual C++ – C / C++ – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
Systém
~ Anonymní uživatel
61 příspěvků
4. 3. 2007   #1
-
0
-

Nevím, jestli je to v této sekci zařazené správně, ale nevím proč, ale kdž chci instalovat MVC++, instalace se zasekne při načítání (uprostřed obrazovky načítací lišta, píšou "This can takes minute or two.") načte se tak do 3/4 a pak se zasekne (ale jen ta instalace). Mám výkoné PC, originální XP, takže tady problém není. Nevíte někdo, co s tím?

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Reklama
Reklama
Radoslav Pala0
Super člen
4. 3. 2007   #2
-
0
-

a aku verziu MS Visual Studio instalujes ?

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Rady Pala - www.radypala.sk ,tvorca MojaTrieda - http://mojatrieda.radypala.sk, elan.radypala.sk
Systém
~ Anonymní uživatel
61 příspěvků
4. 3. 2007   #3
-
0
-

To radypala:Chci nainstalovat Microsoft Visual Studio C++ Express.

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
DeaLer+2
Hero
4. 3. 2007   #4
-
0
-

Nesekne se v době, kdy stahuje instalační soubory? Nebo se jedná o plnou instalaci?

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Dušan Janošík | web: djanosik.cz, @djanosik
Systém
~ Anonymní uživatel
61 příspěvků
4. 3. 2007   #5
-
0
-

To DeaLer: Nene, jedna se o plnou instalaci. Vim, ze je to dotaz typu "Mam neco s pocitacem, nevite co s nim?", ale treba mi nekdo poradite. Uvazoval jsem o tom, jestli neni Express jenom pro USA.

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Matěj Pácha0
Super člen
4. 3. 2007   #6
-
0
-

Není. Mě to dělalo taky, ale vyřešilo se to stáhnutím celého souboru (asi na jedno CD pro každý jazyk). Někde jsem ho viděl, někde na msdn.

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Ajem tíčr, andrgraund tíčr!
bruenor0
Newbie
6. 3. 2007   #7
-
0
-

To Systém:Ja som to poriesil tak, ze som vytiaholo kabel od netu zo sietovky :-D a uz to prebehlo okamizte.

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 84 hostů

Podobná vlákna

Microsoft Visual C++ express — založil Lukáš Vašek

Microsoft Visual 2010 — založil Ondra

Microsoft Visual C++ OOP — založil Milos

Microsoft Visual Basic — založil milanmichal

Microsoft Visual C# dotaz — založil Kraml

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý