Všiml jsem si, že stál vydáváte inzerát na nové redaktory, tudíž se ptám, zda stále je o ně zájem.
Již před několika dny jsem odeslal žádost a dnes znovu. V případě, že nebyl odeslán. Zajímám se především o http://portfolio.ljt.cz/ .
Nechci nijak brutálně kritizovat ale myslím, že v sekci grafiky a zejména Photoshopu by jste potřebovali ruku k dílu, jelikož dost textů v nich uveřejněných (omlouvám se za ta slova) nestojí ani za to co by se za nehet vešlo. Tudíž se ptám. Odpovídá se případným redaktorům i když nejsou přijati nebo se jim prostě neodepíše a sbohem s nimi?
Fórum › Návrhy na vylepšení
Redaktor
Curo má asi dost práce, takže nestíhá přijímat redaktori (teda jen moje doměnka). Tvůj nick mi je nějak povědomej. Nejsi na Tutorials.cz?
To JMM: byl jsem tam, ovšem byl jsem tak popuzen tamní politikou až jsem byl zabanován. :) Prostě jsme si šli s Alertem tak po krku, že se to nedalo jinak vyřešit...
no tvoje práce se mi libili... takže myslím, že by Curo neměl moc váhat
Děkuji kluci za udělanení redaktora, tedy jako první článeček si pro vás připravím tutoriálek pro simply webový layout, nadále mám připrveno několik textů pro webdesignery + nějaké to povídání a tutoriálek na tvorbu nestandartních smajlíků :) tak se těšte .)
Mám dotaz články publikuji přes redaktorské rozhraní nebo posíláním na e-mail? nikde jsem takové rozhraní nenašel, ovšem mohu se plést. phprs neznám.
To Lexter: Napiš mi dnes tak kolem 20. hodiny večer na ICQ, jestli máš možnost. 325-418-645
Vysvětlím ti, co kde a tak.
A super, někoho takového v redakci potřebujeme.
přesně jak řekl Frosty.... takové skvělé lidi máme rádi :D už se těším až se přiučím...vítej!
jen bych poznamenal.
Díky nynějšímu vývoji nové verze (email dorazil) odpovídám s několikadenním zpožděním..
Sleduj mě na twitteru – @lukaschury.
To Lexter: tak už se těšíme... sem rád že tu bude psát i někdo s větším skillem než mám já. Nechtěl bys i vést kurz?
JMM píše:#
# To Lexter: tak už se těšíme... sem rád že tu bude psát i někdo s větším skillem než mám já. Nechtěl bys i vést kurz?
No proč ne, mohla by to být i docela zábava, ale hlavně mi lidi prosím vás někdo napište na 429-042-292 a řekněte mi co a jak... protože jsem opravdu dosti zmatený. Včera jsem čkal na zprávy na icqě bohužel frosty asi neměl čas. Tak snad kdyby někdo byl tak ochoten? Jo a co jsou to skilli? Moc se v tomto slangu nevyznám :)
skill=schopnost
angličtina...
Najdete zde články zabývající se matematikou základních a středních škol a databázi hlavolamů.
Pro vyzkoušení Vaš
Přidej příspěvek
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Podobná vlákna
Redaktor — založil Radim Krsička
Grafik a Redaktor — založil kacer007
Nej redaktor — založil Vojta
Chci být redaktor — založil dinkin