Prechod premennej na inu stranku – PHP – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Prechod premennej na inu stranku – PHP – Fórum – Programujte.comPrechod premennej na inu stranku – PHP – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
major
~ Anonymní uživatel
1 příspěvek
5. 3. 2007   #1
-
0
-

Mam takyto problem neviem ci som kokot ja alebo vy ale mam stranku napr. klasika index.php na nej mam odkaz tvaru:
<a href="aktualizacia.php">aktualizacia </a>
na nej mam premennu ktora si uchovava hodnotu aktualnej stranky v nasom pripade sa v $adresa= index.php;. ked kliknem na ten odkay aktualiyacia otvori kurava a nic sa nestane stranka aktualizacizuje .php. a tu potrebujem pracovat s premennou adresa. ako si mam preniest tu picnu hodnotu?

skusal som to dako takto aktualizacia.php?adresa ale tu este by som mal zadat hodnotu alebo nieco take a to neviem ako.

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Reklama
Reklama
myth
~ Anonymní uživatel
55 příspěvků
5. 3. 2007   #2
-
0
-

<a href="aktualizacia.php?premnna<?=$premenna?>>aktualizacia </a> // GET ABY SA TI TAM NEUROBIL BORDEL

stranka aktualizacia:
print $_GET["premenna"] //- REGISTER GLOBAS OFF

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
olgo0
Věrný člen
6. 3. 2007   #3
-
0
-

dolpnil by som ze adresa ma vyzerat takto

skript.php?premenna=hodnota&premenna1=hodnota1

skratka za nazvom otaznik, za premmenou ampersand, medzi premmennou a hodnotou rovnasa.
to myth: zda sa my ze tam mas chybu, nebude tam "="

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
"Boze, dopraj mi, prosim ta, petdesiat rokov prace a zabavy, a potom nahlu smrt v spanku." J. Grisham
myth
~ Anonymní uživatel
55 příspěvků
6. 3. 2007   #4
-
0
-

skript.php?premenna=hodnota&premenna1=hodnota1 // do-VAliDOvaT

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
myth
~ Anonymní uživatel
55 příspěvků
6. 3. 2007   #5
-
0
-

olgo píše:#
# dolpnil by som ze adresa ma vyzerat takto

skript.php?premenna=hodnota&premenna1=hodnota1
#
#skratka za nazvom otaznik, za premmenou ampersand, medzi premmennou a hodnotou rovnasa.#
#to myth: zda sa my ze tam mas chybu, nebude tam "="


ale bude bude som si plne vedomy a stojim si za tym co som napisal

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 62 hostů

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý