GTK+ – C / C++ – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

GTK+ – C / C++ – Fórum – Programujte.comGTK+ – C / C++ – Fórum – Programujte.com

 

6. 3. 2007   #1
-
0
-

no snazim se zacit s GTK+, takze k tomu stahnu sources (tusim 2.6 z www.gtk.org), okopiruju tento kod



#include <gtk/gtk.h>

int main( int argc,
char *argv[] )
{
GtkWidget *window;

gtk_init (&argc, &argv);

window = gtk_window_new (GTK_WINDOW_TOPLEVEL);
gtk_widget_show (window);

gtk_main ();

return 0;
}


a snazim se to cele zkompilovat...
no reknu vam, ze tolik chyb pohromade jsem za celou svou programatorskou "karieru" jsete nevidel :-)

no celej ten vypis sem davat nebudu... pise to např. že chybi
pango.h
glib.h
glib-object.h
gdkconfig.h
gmodule.h

nejaka chyba v gdkcolor.h
pal asi stokrat ze "gint does not a name type"
a hromadu dalsich chyb

no tak doufam, ze mi tu nekdo poradi; kdyztak sem hodim kompletni vypis tech chyb

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
zacatecnik0
Super člen
6. 3. 2007   #2
-
0
-

ze by spatna cesta k include a lib slozce ?

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Můj blog http://www.zacatecnik.wu.cz[br]Překládám anglickou knihu o wxWidgets http://wxwidgets.hustej.net
6. 3. 2007   #3
-
0
-

to by to ale nejspis nenaslo ani "gtk.h"...

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 65 hostů

Podobná vlákna

Problém s GTK — založil Colpik

GTK, Glade, Mono — založil Miro1701

Pomoc gtk , grafika v C — založil bbeni

C# GTK Textovy editor — založil Miro1701

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý