Problem s pridavanim dll – PHP – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Problem s pridavanim dll – PHP – Fórum – Programujte.comProblem s pridavanim dll – PHP – Fórum – Programujte.com

 

Milan0
Stálý člen
6. 3. 2007   #1
-
0
-

mam problem s pridanim jednej kniznice do extensions.. konkretne ide o kniznicu zo stranky: http://phlips.sourceforge.net/ a to php_clips-0.5.0.dll ..v php ini som pridal extension=php_clips.dll ...samozrejme kniznicu som premenoval pridal do extension_dir php.ini som ulozil.. a... restartnem webserver a vypise mi chybu: PHP Startup: Unable to load dynamic library 'C:/web/progz/php5/ext\php_clips.dll - The specified procedure could not be found.. neviete co s tym? fakt tu kniznicu potrebujem implementovat.. dik

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
www.milankohut.com
DavesMan
~ Anonymní uživatel
26 příspěvků
7. 3. 2007   #2
-
0
-

Tohle vypadá na špatný DLLko, protože PHP píše, že nemůže najít proceduru, což už je obsah toho DLL. Laicky řečeno, DLL otevře, ale nenajde v něm to, co čeká.
P.S.: knihovny pro PHP musí samozřejmě dodržovat určitou strukturu, např. mají nějaké povinné procedury. Jsi si jistý, že máš knihovnu, která je kompatibilní s tvojí verzí PHP?

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Milan0
Stálý člen
7. 3. 2007   #3
-
0
-

mam PHP 5.2.1.. problem je ze ohladom tejto kniznice na nete toho moc nie je a to malo co som nasiel je vsetko to iste.. rovnake kniznice... vyskusal som aj tu php_clips-0.3.1.dll ..a pri nej mi zase vypisovalo nieco s PHP API.. bol by som kvoli tomu ochotny aj preinstalovat php.. fakt to potrebujem do skoly..

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
www.milankohut.com
Milan0
Stálý člen
7. 3. 2007   #4
-
0
-

Vyskusal som to na druhom kompe kde mam ten isty apache, tu istu verziu PHP a tie iste nastavenia. Tym istym sposobom som implementoval kniznicu a po restarte webservera mi tu chybu uz nevypisalo.. v php_info to ale nie je vidno a tiez to nerobi co by malo.. akokeby tam ta kniznica ani nebola... Pravdepodobne je tam vypnuty len nejaky startup error reporting..

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
www.milankohut.com
Milan0
Stálý člen
19. 3. 2007   #5
-
0
-

nahodil som si apache 1.3.33 a php 5.0.2 ...implementoval som kniznicu do extensions.. v phpinfo mam clips enabled.. takze by to malo byt v poriadku ale ked chem v mojom skripte otvorit subor pomocou fcie clips_load("./nazov_suboru.clp"); vypise mi chybu: Warning: failed to load clips source file 'main.clp' in... neviete kde moze byt problem.. skusil som aj nastavit chmod 777 ale nepomohlo to.. neviete kde moze byt problem? mozno nastavenia php.. v tom nie som odpornik:) mal som tam len default nastavenia a pomenil som co som potreboval..

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
www.milankohut.com
Milan0
Stálý člen
27. 3. 2007   #6
-
0
-

takze s tymto mi nikto neporadi? naschval som zadal do fcie clips_load() zle parametre a vypisalo mi ze tato funcia by mal mat len jeden parameter... takze funguje ale nechce mi otvorit ten subor... i realy need it!!!

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
www.milankohut.com
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 10 hostů

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý