HDD – Hardware – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

HDD – Hardware – Fórum – Programujte.comHDD – Hardware – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
Decide0
Návštěvník
7. 3. 2007   #1
-
0
-

Čau lidi,
potřebuju poradit.
Asi před 2 týdny jsem dostal od bratrance nějaké nové součástky do PC.Mezi nimi byl i harddisk,na který už mu kvůli nové grafické kartě nezbyl kabel a tak mi řekl,ať si koupím rozdvojku a zapojím ho.
Rozdvojku sem koupil,i sem jí zapolij,bez problémů,ale ten hardisk se ve Windowsech nezobrazí.Pouze když tám Ovládací Panely>Systém>Hardware>Správce zařízení>Diskové jednotky,tak ta,m vidět je.
Poraďte pls cvo s tím.

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
"Minulost je jen prolog"
Reklama
Reklama
bbtrash0
Stálý člen
7. 3. 2007   #2
-
0
-

To Decide: je zformatovanej ?? treba partitionem ?

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Příspěvek nebyl psán Češtinou !
retriwr0
Stálý člen
7. 3. 2007   #3
-
0
-

Pokud máš více disků, musí být jeden nastaven jako master (hlavní) a druhý jako slave (vedlejší), na disku je "přepínač" - několik kontaktů a 2 z nich jsou spojené takovou spojkou (myslím, že se tomu říká switch), správné zapojení switche (či co to je) by mělo být nakresleno na nálepce nalepené na disku

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
You gotta do what you gotta do
Decide0
Návštěvník
7. 3. 2007   #4
-
0
-

jj,už jsem to našel,udělal to,jak je to na obrázku,ale stejně to pořád nejde:(

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
"Minulost je jen prolog"
retriwr0
Stálý člen
7. 3. 2007   #5
-
0
-

Zobrazuje se ti při startu PC ten disk mezi připojenýma jednotkama?
Vypadá to (velmi zhruba) nějak takto (samozřejmě disky jsou na každém pc trochu jiné, takže se mohou jmenují jinak)

Primary Master WD.... (to je typ disku)
Primary Slave S...
Secondary Master Sony48x
Secondary Slave No Disc

Pokud není v tomto seznamu, musíš ho manuálně přidat v BIOSu (za předpokladu že funguje a je správně zapojen)

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
You gotta do what you gotta do
Decide0
Návštěvník
7. 3. 2007   #6
-
0
-

V tom seznamu není...Jak ho mám manuálně přidat v BIOSu?

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
"Minulost je jen prolog"
Marek0
Návštěvník
7. 3. 2007   #7
-
0
-

Decide píše:#
# V tom seznamu není...Jak ho mám manuálně přidat v BIOSu?


Pokud je ve správci zařízení tak na něm neni žádný oddíl ale v biosu musí být vidět... Oddíl uděláš normálně v ovládacích panelech/správa pc/sprava disků

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Optimismus je způsoben nedostatkem informací
Decide0
Návštěvník
7. 3. 2007   #8
-
0
-

dík,ale už mi poradil někdo jiný:D

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
"Minulost je jen prolog"
myth
~ Anonymní uživatel
55 příspěvků
8. 3. 2007   #9
-
0
-

Decide píše:#
# dík,ale už mi poradil někdo jiný:D


A to ani neprezradis v com bol problem?!

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Decide0
Návštěvník
8. 3. 2007   #10
-
0
-

no,harddisk sice zapojený byl,ale nebyl na něm partilion,takže jsem ho musel celý přeformátovat a potom už to šlo bez problémů

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
"Minulost je jen prolog"
Laco797
~ Anonymní uživatel
17 příspěvků
12. 9. 2007   #11
-
0
-

retriwr píše:#
# Pokud máš více disků, musí být jeden nastaven jako master (hlavní) a druhý jako slave (vedlejší), na disku je "přepínač" - několik kontaktů a 2 z nich jsou spojené takovou spojkou (myslím, že se tomu říká switch), správné zapojení switche (či co to je) by mělo být nakresleno na nálepce nalepené na disku [j/quote]

ja len ze to neni swich , ale pin :-)[

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
mylan4
~ Anonymní uživatel
276 příspěvků
12. 9. 2007   #12
-
0
-

To Laco797: ja len, že tá "spojka" sa volá jumper (pin je to, čo s tým jumperom prepájaš) :-D

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 5 hostů

Podobná vlákna

Špatný HDD — založil mates

Hdd usage — založil asdf

Problém s HDD — založil JMM

Zmena ID HDD — založil ada.acs

Problem s HDD — založil hd

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý