Zobrazení obrázku – PHP – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Zobrazení obrázku – PHP – Fórum – Programujte.comZobrazení obrázku – PHP – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
Michal0
Newbie
7. 3. 2007   #1
-
0
-

Zdravím, mám problém a už si s ním fakt nevím rady. Pro redakční nebo jakýkoliv textový systém používám FCKeditor, ten jeden naprosot bez problémů, ale mám problém u zobrazení obrázku. Ve FF se zobrazí naprosto bez problémů, ale u zp... IE prostě ne a ne, mohl by mi někdo poradit? pro názornou ukázku http://hardcoreshop.cz/bazar.php

Díky

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
amatérský webkoder http://cosh-boy.cz
Reklama
Reklama
Marek Štafl0
Stálý člen
7. 3. 2007   #2
-
0
-

A které obrázky se Ti nezobrazují?
Já jsem to teď zkoušel v IE 7, IE 5.5 a IE 5.01 (6 bohužel nemám) a zdálo se, že žádný obrázek nechybí.
Jen v IE 7 byl ten vrchní flash zarovnán napravo, místo na střed.

Nevím, nechci být za blbce, ale může to být chyba ve Tvém IE?! Mě se totiž už dvakrát stalo, že třeba ze čtyř obrázků na jedné stránce se mi jeden nezobrazil při vytváření stránek. Přitom ten jeden obrázek byl taky gif jako ty tři ostatní, měl nastavenou průhlednou barvu (stejnou) jako ty ostatní. V ostatních prohlížečích (Opera, Firefox) se zobrazoval normálně. Zkoušel jsem vymazat všelijaké cache, tempy atp., a nic nepomohlo. Nakonec jsem zkoušel stránku zobrazit u kámoše, který má úplně stejnou verzi IE jako já a tam to bylo úplně bez problémů. A asi po měsíci, když jsem na tu stránku šel po dlouhé době znovu, tak se ten obrázek normálně zobrazil.

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
verzana
~ Anonymní uživatel
4 příspěvky
11. 3. 2007   #3
-
0
-

nevim jestli je to tvuj pripad, ale me se treba v IE nezobrazovaly jen nektere fotky - bylo to tim, ze meli v nazvu diakritiku (FF to bere v pohode, ale IE ne)

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 27 hostů

Podobná vlákna

Zobrazení obrázku — založil Anonymní uživatel

Zobrazení obrázku v PHP — založil michal.vacha

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý