Zdravím,
právě jsem se zaregistroval a mím menší dotázek. Proč tu není rubrika o C# a možnost registrace do kurzu C#? Díky za případné odpovědi.
Fórum › Návrhy na vylepšení
C#
Zdravím,
protože C# je zařazeno do rubriky C & C++, jakožto všechno co se týká nebo vychází z jazyka C...
Neni mozno se do nej registrovat, ponevadz je to serial, a tedy nejdou k tomuto serialu domaci ukoly, proto neni nutna registrace.
Sleduj mě na twitteru – @lukaschury.
Seriál o C# je skvělý. Proč tedy do kurzu C a C++ nepatří také jazyk Java, JavaScript a PHP - jsou to také jazyky rodiny C? Myslím, že odpověď na tuto otázku znám - je to z důvodu velkých rozdílů mezi těmito jazyky. Proč zde není kurz .NET do kterého by patřily .NET jazyky, ASP.NET a další? Děkuji za reakci a předem se omlouvám za tyto vlezlé otázky.
protoze jazyk Java je odlisny od PHP i od C++.. Mozna ne prilis svou syntaxi, ale jedna se o jiny jazyk..
ASP.NET - tam patri ASP.NET :)
Az budou clanky, budou v teto kategorii.
Zkusím to jinak. Nechystá se náhodou kategorie věnovaná technologii .NET (tj. WinForms, ASP.NET, ADO.NET, atd.), ve které by mohly být všechny jazyky pro .NET? Myslím, že je to lepší řešení než umístit .NET jazyky do jiných kategorií a navíc přidat samostatnou kategorii pro ASP.NET.
az tu bude dalsi tema z oblasti .NET bude to vsechni pod jednou rubrikou (i asp.net)..
Planujeme, jen se musi njit vhodny clovek :)
Výborně - už se těším.
Přidej příspěvek
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Moderátoři diskuze