Prosim o opravu a vysvetleni asi tri chyb ve zdrojaku – C / C++ – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Prosim o opravu a vysvetleni asi tri chyb ve zdrojaku – C / C++ – Fórum – Programujte.comProsim o opravu a vysvetleni asi tri chyb ve zdrojaku – C / C++ – Fórum – Programujte.com

 

ask@t
~ Anonymní uživatel
5 příspěvků
9. 3. 2007   #1
-
0
-

Mohli byste mi rict jak opravit chyby v tomto zdrojaku <posledni radku ignorujte>

#include <iostream>

#include <string>
#include <vector>
using namespace std;
int main(){

int zivoty = 3;
int x;
int l = 9;
vector<string> vystup;
for (x=0;x!=20;x++)
{
vystup[x] = "* *";

}
vystup [20] = "**********************";

struct kostka1
{
vector<string> radky;
int vyska;
int sirka;
};
kostka1 kostka;
string a = "**";

kostka1.radky.push_back[a];
while(zivoty!=0);
{
int i;
for(i=0 ; i != -1 ; i++)
{
int konec;
int zacatek;
konec = i;
zacatek = i - kostka.vyska; //definuje zacatek a konecny radek kostky ve vystup


for(x=0 ; x != konec ; x++)
{
cout << vystup[x] << endl;//vypise radky nad kostkou
};
int l;
for(x=0 ; x != kostka.vyska ; x++ )
{
vector<string> preskok = vystup[konec+x] + kostka.radky [x+1]; //musim dodat neco jako + vystup.konec+x[l+kostka.sirka,20];
cout << preskok[x] <<endl; //definuje preskok , pokud bude kostka spadla tak se radek prkok zacleni do vystup
l = zacatek + x;
};

for (l != vystup.end ; x++;)
{
cout << vystup[zacatek+x] <<endl;
};

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
ask@t
~ Anonymní uživatel
5 příspěvků
9. 3. 2007   #2
-
0
-

ty komentare jsou jen pro mne.Tak je ignorujte.

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Marek Čačko0
Stálý člen
9. 3. 2007   #3
-
0
-

nerozumiem sice co to ma robit ale mam pocit ze ti tam chyba na konci 2x }

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
gidden
~ Anonymní uživatel
1 příspěvek
9. 3. 2007   #4
-
0
-

aj toto vypadá zaujímavo ak to i potom niekde nemení : for(i=0 ; i != -1 ; i++)

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
ask@t
~ Anonymní uživatel
5 příspěvků
9. 3. 2007   #5
-
0
-

gidden:ta smycka ma byt nekonecna
Onsi:posledni radku ignorujte

jde mi o ty problemy co hazi compilator

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Peter D.0
Expert
9. 3. 2007   #6
-
0
-

pre nekonecno mam radsej
while(1)
{;}
a tie problemy s kompilatorom by si tu mohol dat. Maš potom väčšiu šancu že sa ti odpovie.
Mne sa teda nechce zakladať projekt.

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Program nemusi fungovat rychle, staci ze funguje dostatecne rychle.
Radoslav Pala0
Super člen
9. 3. 2007   #7
-
0
-

To mephi: lepsie je toto ;)



#define EVER;
for(;EVER;) {
}

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Miroslav Kajan0
Věrný člen
9. 3. 2007   #8
-
0
-

Je to celé nějáké pomatené, za for nemá být ; , dále bys pak měl pro push_back volat kostka a ne kostka1, ne?

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Zápisky z dění na FB (momentálně ve vývoji): http://fbpd.ic.cz/
sn3d0
Věrný člen
10. 3. 2007   #9
-
0
-

Fuuha .. ask@t co ma ten kod robit? lebo snazil som sa ho opravit a ono syntaticke chyby som odstranil, ale doteraz som nepochopil co to ma robit.Totizto ak tomu spravne chapem.Ma to vypisat na vytup tvar kocky?? alebo co to ma robit? lebo su tam veci ktore doteraz nechapem:

napriklad:

vector<string> preskok = vystup[konec+x] + kostka.radky [x+1];  //musim dodat neco jako +  vystup.konec+x[l+kostka.sirka,20];


alebo toto:



for (l != vystup.end ; x++;)

//opravil som to na:
for (int i = 0; i < vystup.size(); i++)


ale nechapal som preco v tom for-e potom ked chces iteraovat l, ked inkrementujes x a aj ho v tom fore pouzivas na pristup do pola.Asi si chcel napisat:



for (int l = 0; l < vystup.size(); l++) {
cout << vystup[l] <<endl;
}



Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
shutdown -h now
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 12 hostů

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý