Načítanie obrázkov z adresára – PHP – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Načítanie obrázkov z adresára – PHP – Fórum – Programujte.comNačítanie obrázkov z adresára – PHP – Fórum – Programujte.com

 

Richard Kaliarik0
Super člen
9. 3. 2007   #1
-
0
-

Zdravím,

Na stránku som si dal upload obrázkov. Po uploadnutí sa uložia v adresári /súbory/ .Potreboval by som PHP kód, ktoý mi načíta všetky obrázky v adresári /súbory/ a automaticky ich zobrazí

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Today was a good day... ICE CUBE
Radoslav Pala0
Super člen
9. 3. 2007   #2
-
0
-

pozri si v manuali funkciu dir() . ta ti zisti ktore subory sa nachadzaju v adresari.

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Richard Kaliarik0
Super člen
9. 3. 2007   #3
-
0
-

a zobrazenie ich???

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Today was a good day... ICE CUBE
9. 3. 2007   #4
-
0
-

HTML tag IMG ;)

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Prosím, jestli potřebujete s něčím poradit,zeptejte se na fóru. Jakýkoliv bezdůvodný pokus mě kontaktovat skončí okamžitým přidáním do ignore listu![br][br] Současný počet osob, které to nepochopily: 7
Radoslav Pala0
Super člen
9. 3. 2007   #5
-
0
-

a to ti mam napisat script?



$d = dir("/obrazky");

for($i=0;$entry=$d->read();$i++) {
$obrazky[i] = $entry."<br>\n";
}
$d->close();

for($j=0;$j=i;$j++) {
echo "<img src=\"obrazky/".$obrazky[$j]."/>";
}


asi tak nejak.

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Richard Kaliarik0
Super člen
10. 3. 2007   #6
-
0
-

a čo tak toto??? :



<?php
$adresar = opendir("subory/");
while (!is_bool($subor = readdir($adresar)))
{
echo "<img src=\"subory/$subor\">";
}
closedir($adresar);
?>

CommanderZ: šak to asi viem nie???? či nie???

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Today was a good day... ICE CUBE
Richard Kaliarik0
Super člen
10. 3. 2007   #7
-
0
-

Warning: dir(/subory/): failed to open dir: No such file or directory in /home/www/supermed.freehostia.com/galeria.php on line 14

Fatal error: Call to a member function on a non-object in /home/www/supermed.freehostia.com/galeria.php on line 14

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Today was a good day... ICE CUBE
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 13 hostů

Podobná vlákna

Vymazanie adresára — založil gaben

Výpis suborov z adresara — založil 7raul

Prehliadac obrazkov — založil martin.007

Stiahnutie obrázkov — založil Freeline

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý