Pomoooc s javou – Java – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Pomoooc s javou – Java – Fórum – Programujte.comPomoooc s javou – Java – Fórum – Programujte.com

prosim moc o pomoooc
~ Anonymní uživatel
1 příspěvek
9. 3. 2007   #1
-
0
-

Ahoj, rozhodl jsem se, ze zacnu programovat javu, tak jsem si stahl java sdk. Jenze ted nevim, jak dal, jestli je v tom sdk nejake vyvojove prostredi, nebo si musim nejake dodatecne stahnout? na googlu jsem taky hledal, ale nenasel jsem na to zadny navod.

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Solo0
Newbie
10. 3. 2007   #2
-
0
-

sdk nema zadne vyvojove prostredi pokud chces psat aplikace v jave zadne ani nepotrebujes muzes to psat v jakemkoli textovem editoru, pak to akorat zkompilujes. Predpokladam ze takle to asi psat nebudes ale mel by sis to aspon vyskouset at vis co a jak.

Jinak vyvojove prostredi jsou ja pouzivam eclipse nebo netbeans obe ide jsou zdarma a obe maji svoje + a - musis vyzkouset.

Nahlásit jako SPAM
Rudolf PECINOVSKY0
Návštěvník
12. 3. 2007   #3
-
0
-

Jestli doopravdy začínáš, pak bych ti doporučil prostředí BlueJ. Je vyvíjené speciálně pro začátečníky a jeho hlavní výhodou je, že se dá behem pár minut naučit, kdežto zvádnout plně NetBeans nebo Eclipse dá asi tolik práce, co zvládnout vlastní Javu.

Jestli to s programováním myslíš vážně, zkus si v krámě pustit přes palec knihu "Myslíme objektově v jazyku Java 5.0". Tam se tohle prostředí používá a navíc je to kniha, která jako jediná u nás na trhu neučí jenom syntax a knihovny, ale učí doopravdy objektově progrmovat.

Nahlásit jako SPAM
Peša
~ Anonymní uživatel
1 příspěvek
18. 3. 2007   #4
-
0
-

To prosim moc o pomoooc:

Upřímně doporučuju JDeveloper od Oracle, je lepší než NetBeans v tom, že není psanej v Jave, takže je rychlejší a mě líp ladí oku. Jinak můžeš v klidu požít PSPad, ale musíš pak do PATCHe přidat cestu k překladači javy, kterej se nainstaluje s JDK (javac.exe)

Nahlásit jako SPAM
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.

Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 13 hostů

Podobná vlákna

Pomoooc — založil silent

Jak pokračovat s javou — založil Jan Klimeš

Problém s javou na serveru — založil biggycz

Moderátoři diskuze

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý