EncodeTime() – C / C++ – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

EncodeTime() – C / C++ – Fórum – Programujte.comEncodeTime() – C / C++ – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
machis0
Newbie
11. 3. 2007   #1
-
0
-

Zdravim,
mohl by mi nekdo prosim poradit. Chci vypisovat cas pomoci fce.: cas=EncodeTime((Word) temp->tm_hour, (Word) temp->tm_min, (Word) temp->tm_sec, 0);
, kdyz to odeslu do databaze tak vysledek je 30.12. 1899 16:1:28 ten cas ukazuje spravne ale nevim co tam dela to datum. V databazi to ukladam do pole tapu datetime.

Za odpovedi predem diky.

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Reklama
Reklama
machis0
Newbie
12. 3. 2007   #2
-
0
-

PLSSSSSSSSSSSSSS poradte nekdo

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
sn3d0
Věrný člen
12. 3. 2007   #3
-
0
-

Hmm no to je tusim zalezitost databazi.. nakolko ty tam ukladas len cas, a slpec je typu cas aj datum tak nejak sa ten datum musi nastavit. Skus zmenit typ stlpca len na time ak potrebujes len cas..

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
shutdown -h now
machis0
Newbie
12. 3. 2007   #4
-
0
-

Pouzivam MS SQL server 2000, ale typ time tam nemuzu nastavit je tam jen ten datetime :-(((((

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 149 hostů

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý